To 12.12.2019 klo 8-12 - Vaikuttava - esiintymisvalmennus - Keijo Leppänen ja Mika Poutala - Juhlatila M6

197,16 

TORTAINA 12.12.2019 klo 08.00-12.00 JUHLATILA M6, MANNERHEIMINTIE 6A, 00100 HELSINKI

MIKA POUTALA JA KEIJO LEPPÄNEN – VAIKUTTAVA – ESIINTYMISVALMENNUS

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Puhutko usein ihmisten edessä? Haluatko vaikuttaa ihmisiin puheellasi?
Tuntuuko, että et saa ihmisiä innostumaan ideoistasi?

Vaikuttava esiintymisvalmennus auttaa sinua vangitsemaan ihmisten huomion ja innostumaan sinun viestistäsi. Monesti kysymys on enemmänkin tekniikasta, kuin huonosta sisällöstä. Tässä valmennuksessa käymme läpi hyvän ja vaikuttavan puheen tärkeimmät asiat ja myös pahimmat sudenkuopat.

Keijo Leppänen on koko kansan tuntema uutisankkuri, joka on tehnyt jo kolmenkymmenen vuoden ajan työtä enemmän tai vähemmän esiintymisen parissa. Keijon vahvuuksia on saada viesti läpi napakasti ja ymmärretysti lyhyessä ajassa, mikä toimii tänä päivänä varsinkin sosiaalisessa mediassa ja lyhyissä alustuksissa.

Mika Poutala on nelinkertainen olympiapikaluistelija ja positiivisuuden lähettiläs. Urheilu-uran jälkeen hänen puhujaura lähti lentoon ja Mika kiertää Suomea puhumassa yli sadan keikan vuositahdilla. Mikan vahvuuksia on saada ihmiset innostumaan asiastaan ja koskettaa kuulijaa tunteisiin vahvasti, jolloin myös hänen viestinsä jää varmasti mieleen.

Nämä kaverukset yhdessä takaavat sen, että aamupäivä tulee olemaan opettavainen, innostava ja hauska. Nyt kannattaa varata kalenterista aikaa ja kehittää omaa esiintymistä.

Paikka: Juhlatila M6 (Mannerheimintie 6A, 6.kerros, 00100 Helsinki)
Aika: 12.12.2019 klo 8-12
Sisältää: Valmennuksen, aamupalan ja yllätyslahjan
Hinta: 159€ + alv 24% (Yhteensä 197,16€)

ILMOITTAUDU MUKAAN. Lisätietoja myynti@hurmatuotanto.fi