Tule tutustumaan Juhlatila Espoon Talliin

(TYÖ)HYVINVOINTIA KÄDENTAIDOISTA JA TAITEISTA

Ideoita Tyky-, Tyhy- ja virkistyspäiviin

Kutsuvierastilaisuus yrityksille torstaina 16.3.2017 vapaasti klo 15.00-17.00 välillä Juhlatila Espoon Talli, Finnoontie 3, 02270 Espoo

Tutustu ihastuttavaan uuteen juhla- ja tapahtumatilaan. Juhlatila Espoon Talli on vanhaan hevostalliin rakennettu tunnelmallinen juhlatila. Tapahtumassa tapaat useita palveluntarjoajia Tyky-, Tyhy- ja virkistyspäiviin liittyen.

Haluaisitko takoa metallipajalla vai askarrella kierrätysmateriaaleista kestävän kehityksen hengessä? Tai maalata kuvataiteilijan opastuksella? Vai miltä kuulostaisi kokeilla Escape Room -pakohuonepeliä?

MUKANA TAPAHTUMASSA

Hurma Tuotanto
Olemisen tila

Tapahtumassa mukana myös näyttelijä-juontaja-kouluttaja Kirsi Ståhlberg.

Ilmoittaudu tilaisuuteen olli@hurmatuotanto.fi 15.3.2017 mennessä.

Tapahtumaan voit tulla ja mennä täysin vapaasti klo 15-17 välillä. Toivomme kuitenkin ilmoittautumista, niin tiedämme varata jotain pientä tarjottavaakin. Lisätiedot Olli/Hurma Tuotanto p. 040-5534158.

Lämpimästi tervetuloa Talliin!

TAPAHTUMA ON YRITYKSILLE ILMAINEN KUTSUVIERASTILAISUUS

[ninja_forms_modal_form id=1 text_link=”Ilmoittaudu tilaisuuteen”]

 


Juhlatila Espoon Talli

Upea vanhaan talliin rakennettu tunnelmallinen juhla- ja tapahtumatila. Tila on elämyksellinen ja erilainen vaihtoehto perinteisille kokous- ja tapahtumatiloille. Tallin juhlatilassa on haluttu säilyttää aito Tallin tunnelma. Paikka sijaitsee osoitteessa Finnoontie 3, 02270 Espoo. Vain 20 min Länsiväylää Helsingin keskustaan.

Lisätiedot ja tilavaraukset olli@hurmatuotanto.fi, p. 040-5534158.