Tapahtumatilat

Hurma Tuotanto toteuttaa tapahtumia asiakkaan omissa tiloissa, yhteistyökumppaneidensa tiloissa sekä omissa tiloissaan (Juhlatila M6 ja Juhlatila Espoon Talli).

Tilan valitseminen on yksi tärkeimmistä valinnoista onnistuneen tapahtuman kanssa. Millainen ohjelma ja somistus soveltuvat mihinkin tilaan? Saako viedä omat juomat vai halutaanko, että paikassa on anniskeluoikeus? Tilan sijainti; halutaanko keskustaan vai maaseudun rauhaan? Budjetti; tilavuokran on syytä olla linjassa muun tapahtuman kokonaisbudjetin kanssa. Akustiikka; millainen musiikki soveltuu mihinkin tilaan?

Hurma Tuotannolla on yli tuhannen tapahtuman kokemus erilaisista juhlatiloista. Hurma Tuotannolla on valmiiksi neuvoteltuja loistavia sopimuksia erilaisten juhlatilojen kanssa. Lisäksi Hurma on ajan hermolla ja tarkistaa aina uusimmat juhlatilaratkaisut pääkaupunkiseudulta. Hurma Toteuttaa tapahtumia kaikkialle Suomeen, vaikka suurin osa tapahtumista onkin pääkaupunkiseudulla.

Tapahtumatilat helposti verkkokaupasta

Varaa tila tapahtumallesi helposti TilaaCaterinf.fi verkkokaupasta. Hurma ja TilaaCatering.fi tekevät tapahtumien suunnittelusta helppoa. Tilat, pitopalvelu ja ohjelmapalvelut helposti verkkokaupasta. Katso varauskalenteri ja hinnat verkkokaupasta tai pyydä tarjous.

Millaista tapahtumaa olet järjestämässä?

KOKOUS. Lue lisää kokoustilaisuuksien järjestämisestä osoitteessa TilaaCatering.fi/kokoukset.

PIKKUJOULUT. Lue lisää pikkujoulujen järjestämisestä osoitteessa TilaaCatering.fi/pikkujoulut.

HÄÄT. Lue lisää häistä ja katso valmiita paketteja osoitteessa TilaaCatering.fi/haat.

SYNTYMÄPÄIVÄT. Katso valmiita syntymäpäiväpaketteja osoitteesta TilaaCatering.fi/syntymapaivat.

TYÖHYVINVOINTIPÄIVÄT. Katso tyky-, tyhy- ja virkistyspäiviä osoitteesta TilaaCatering.fi/tyohyvinvointipaivat.