Tapahtumatuotanto

Hurma Tuotanto on pidetty ja luotettava yhteistyökumppani erilaisten tapahtumien toteutuksessa. Hurman asiakkaita ovat olleet vuosien varrella lukuisat isot ja tunnetut yritykset, organisaatiot ja järjestöt. Toisaalta Hurma on ollut auttamassa lukuisissa yksityishenkilöiden juhlissa ja tapahtumissa. Olipa siis tapahtumanne millainen tahansa – iso tai pieni – on Hurma Tuotanto paras mahdollinen apu tapahtumanne kanssa.

Hurma Tuotannolla on kertynyt vuosien varrella laaja verkosto loistavia yhteistyökumppaneita. Hurma on neuvotellut valmiiksi parhaat mahdolliset hinnat ja kokemus on osoittanut, mitkä toimijat ovat luottamuksen arvoisia ja laadultaan parhaita. Mikä parasta, Hurma Tuotanto ei tuo asiakkaalleen lisäkustannusta, vaan päinvastoin säästöä. Hurma ottaa oman osansa yhteistyökumppaniensa kanssa neuvottelemistaan sopimuksista.

Tapahtumien järjestäminen on huomattavasti mukavampaa ja helpompaa, kun annatte sen ammattilaisen järjestettäväksi. Saatte itse keskittyä olennaiseen; ennen juhlia vain valitsette mieleisenne kokonaisuuden Hurman tarjoamista vaihtoehdoista ja itse juhlissa keskitytte vain juhlimaan ja annatte Hurman tuottajien ja muun henkilökunnan huolehtia, että kaikki sujuu kuten pitää. Hurma Tuotanto tekee muun muassa seuraavaa: etsii sopivan tilan, etsii sopivan cateringin, etsii sopivan ohjelman, hankkii tarvittavan tekniikan, kalusteet, somisteet sekä henkilökunnan.  Vaikkei tapahtumien järjestäminen olekaan mitään rakettitiedettä, luonnistuu se silti helpommin siltä, joka sen on aiemminkin tehnyt.

Tapahtumamarkkinointi

Tapahtumamarkkinointi

Hurma tuottaa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti erilaiset markkinointitapahtumat. Olipa kyseessä asiakkaille järjestettävä rento juhlatilaisuus tai vaikkapa aamiaisseminaari on Hurma paras kumppani tapahtuman toteutukseen. 
Tapahtumatilat

Tapahtumatilat

Hurma Tuotanto toteuttaa tapahtumia asiakkaan omissa tiloissa, yhteistyökumppaneidensa tiloissa sekä omissa tiloissaan (Juhlatila M6 ja Juhlatila Espoon Talli).
Tekniikka

Tekniikka

Hurma Tuotanto toteuttaa kaikki tapahtumiin liittyvät tekniset ratkaisut.
Catering

Catering

Tilaa pitopalvelu helposti Hurman verkkokaupasta osoitteesta TilaaCatering.fi .
Henkilökunta

Henkilökunta

Tarvittiinpa tapahtumaan sitten tarjoilijoita, järjestysmiehiä, baarimikkoa, tuottajaa, ääniteknikkoa, juontajaa, karaoken vetäjää, soluttautujanäyttelijää, promootiohenkilöä, somistajaa, siivoajaa tai roudaria, löytyy tarvittava henkilökunta Hurma Tuotann...
Kalusteet ja somistus

Kalusteet ja somistus

Hurma Tuotannosta saatte kaikki tapahtumiin tarvitsemanne kalusteet; pöydät, tuolit, pöytäliinat, teltat, sermit, lavat jne.