Ammattitaidosta ja kokemuksesta on hyötyä tapahtumien järjestämisessä

Hurma Tuotanto on pidetty ja luotettava tapahtumajärjestäjä erilaisten tapahtumien toteutuksessa. Hurman asiakkaita ovat olleet vuosien varrella lukuisat isot ja tunnetut yritykset, organisaatiot ja järjestöt. Toisaalta Hurma on ollut auttamassa tapahtuman järjestämisessä lukuisissa yksityishenkilöiden juhlissa ja tapahtumissa. Olipa siis tapahtumanne millainen tahansa – iso tai pieni – on Hurma Tuotanto paras mahdollinen tapahtumajärjestäjä.

Hurma Tuotannolla on kertynyt vuosien varrella laaja verkosto loistavia yhteistyökumppaneita. Hurma on neuvotellut valmiiksi parhaat mahdolliset hinnat ja kokemus on osoittanut, mitkä toimijat ovat luottamuksen arvoisia ja laadultaan parhaita. Mikä parasta, Hurma Tuotanto ei tuo asiakkaalleen lisäkustannusta, vaan päinvastoin säästöä. Hurma ottaa oman osansa yhteistyökumppaniensa kanssa neuvottelemistaan sopimuksista.

Tapahtumien järjestäminen on huomattavasti mukavampaa ja helpompaa, kun annatte sen ammatti tapahtumajärjestäjän hoitoon. Saatte itse keskittyä olennaiseen; ennen juhlia vain valitsette mieleisenne kokonaisuuden Hurman tarjoamista vaihtoehdoista ja itse juhlissa keskitytte vain juhlimaan ja annatte Hurman tuottajien ja muun henkilökunnan huolehtia, että kaikki sujuu kuten pitää.

Tapahtumajärjestäjä Hurma Tuotanto tekee muun muassa seuraavaa: etsii sopivan tilan, etsii sopivan cateringin, etsii sopivan ohjelman, hankkii tarvittavan tekniikan, kalusteet, somisteet sekä henkilökunnan.  Vaikkei tapahtumien järjestäminen olekaan mitään rakettitiedettä, luonnistuu se silti helpommin siltä, joka sen on aiemminkin tehnyt.

Henkilökunta

Villi Länsi

Tapahtumahenkilökunta Tarvittiinpa tapahtumaan sitten tarjoilijoita, järjestysmiehiä, baarimikkoa, tuottajaa, ääniteknikkoa, juontajaa, karaoken vetäjää, soluttautujanäyttelijää, promootiohenkilöä, somistajaa, siivoajaa tai roudaria, löytyy tarvittava henkilökunta Hurma Tuotannosta.  Pyydä tarjous!

Tutustu tarkemmin

Kalusteet ja somistus

Villi Länsi

Kalusteet ja somistus Hurma Tuotannosta saatte kaikki tapahtumiin tarvitsemanne kalusteet; pöydät, tuolit, pöytäliinat, teltat, sermit, lavat jne. 

Tutustu tarkemmin


Tapahtumamarkkinointi

Lorenz Backman, Janne Kataja ja Jenni Vartiainen tähdittivät Hurmaavaa yritysjuhlaa

Tapahtumamarkkinointi Hurma tuottaa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti erilaiset markkinointitapahtumat. Olipa kyseessä asiakkaille järjestettävä rento juhlatilaisuus tai vaikkapa aamiaisseminaari on Hurma paras kumppani tapahtuman toteutukseen. 

Tutustu tarkemmin

Tapahtumatilat

Juhlatila Espoon Talli

Tapahtumatilat Hurma Tuotanto toteuttaa tapahtumia asiakkaan omissa tiloissa, yhteistyökumppaneidensa tiloissa sekä omissa tiloissaan (Juhlatila M6 ja Juhlatila Espoon Talli).  Tilan valitseminen on yksi tärkeimmistä valinnoista onnistuneen tapahtuman kanssa. Millainen ohjelma ja somistus soveltuvat mihinkin tilaan? Saako viedä omat juomat vai halutaanko, että paikassa on anniskeluoikeus? Tilan sijainti; halutaanko keskustaan vai maaseudun rauhaan? Budjetti; tilavuokran on… Lue lisää »Tapahtumatilat

Tutustu tarkemmin


Pyydä tarjous