Vältä häästressi

Stressivapaa morsian. Viisi vinkkiä stressittömiin häihin.

1. Halaus-indeksi korkealle

Halaus-indeksi on Hurman tuottajan, Jennin,  kehittämä mittari häiden onnistumisen ja juhlavieraiden onnellisuuden kokemisen tieteelliseen tutkimiseen.

Mitä enemmän hääjuhlissa halaillaan ja nauretaan, sen tyytyväisempiä hääpari ja vieraat ovat juhlaan. Emme ole onnistuneet selvittämään kumpi on syy ja kumpi seuraus, mutta kaiken varalta annamme vahvan suosituksen: halailkaa ja naurakaa mahdollisimman paljon. Myös onnenkyyneleet indikoivat onnistuneista juhlista.

2. Vältä kakkukateus

Älä vertaa juhliasi toisten juhliin. Teidän juhlanne on teidän juhlanne ja ne ovat maailman parhaat juuri sellaisenaan. Älä myöskään kuuntele liikaa muiden neuvoja siitä millaisten juhlien tulisi olla. Antaa kaikkien hääkukkien kukkia.

3. Tee häävalmisteluissa vain kivat jutut, ulkoista kaikki muu.

Häiden suunnitteleminen ja häävalmistelut ovat mitä hauskinta puuhaa. Sinä olet tämän projektin pomo, voit valita itsellesi kaikki ne hommat, joita rakastat – ulkoista kaikki muu. Osta ammattilaiselta, nakita kaasoille, bestmaneille, siskoille, äidille, isälle, sukulaisille tai naapureille. Tiimisi tykkää, kun annat heille vastuullisia tehtäviä.

Kun järjestät juhlat Hurma Tuotannon kanssa, saat halutessasi aivan kaikki tarvitsemasi palvelut Hurmalta. Helpoimmillaan Hurman asiakkaat toimittavat vain juomat juhlatilalle juhlia edeltävänä päivänä ja saapuvat sitten itse juhliin juuri ennen juhlien alkua.

4. Hallitse budjettia

Budjetista stressaaminen vie ilon juhlien suunnittelusta. Pidä tarkkaa kirjaa kuluista tai valitse sellainen palveluntarjoaja, jonka kanssa kokonaishinnan seuraaminen on mahdollisimman helppoa.

Hurman tiloissa budjetin hallitseminen on helppoa. Katso esimerkikisi Hurman juhlalaskuri täältä: https://hurmatuotanto.fi/juhlatiloja-helsinki-vantaa-espoo/laske-juhliesi-hinta/

Myös Hurman sopimusluonnoksessa näkyy aina selkeästi kokonaispaketin hinta. Hurman paketit sisältävät lähtökohtaisesti kaiken tarvittavan, joten yllättäviä piilokuluja ei ilmaannu. Kaikkien lisäpalveluiden hinnat ovat helposti nähtävissä milloin vaan Hurman verkkokaupasta.

5. Käytä kalenteria ja to-do listoja

Kuten minkä tahansa projektin kanssa, huolellinen suunnittelu ja kalenterointi vähentää stressiä huomattavasti. Merkitse kalenteriin päivämäärät jolloin kukin tehtävä tulee olla suoritettuna.

Hurman sopimusluonnos toimii hyvänä juhlien suunnittelun apuvälineenä. Kun olette ottaneet kantaa kaikkiin sopimusluonnoksen otsikoihin, onkin juhlien suunnittelu jo pitkällä.

————-

Tutustu Juhlatila Espoon Talliin Instagramissa.

Tutstu Juhlatila M6:een Instagramissa.

Photo by Brooke Cagle on Unsplash