Yleistä tarjouksesta
Kiitos luottamuksesta palveluitamme kohtaan!
Juhlapaikaksi tarjoamme Juhlatila Espoon Talli nimistä juhlatilaa osoitteessa Finnoontie 3, 02270 Espoo
Hurma Tuotanto Oy järjestää tapahtuman ns. avaimet käteen mallilla. Paketti sisältää tapahtumatuotannon, juhlatilan, kalusteet, henkilökunnan sekä catering-palvelut.
Tilaaja tuo tapahtumaan omat juomat.
Tämän alustavan tarjouksen pohjalta rakennamme lopullisen kokonaisuuden yhdessä asiakkaan kanssa. Voitte muokata kokonaisuutta tilaamalla tuotteita verkkokaupastamme tai sähköpostitse/puhelimitse myyntipalvelustamme.
Juhlatila Espoon Talli

Upea vanhaan talliin rakennettu tunnelmallinen juhlatila. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi hääjuhlien tai pikkujoulujen pitämiseen. Juhlatilaan saa tuoda omat juomat.
Osoitteessa Finnoontie 3, 02270 Espoo. Vain 20 min Länsiväylää Helsingin keskustaan. Talliin mahtuu helposti 150 henkilön juhlat. Catering juhliin tulee Hurman yhteistyökumppaneilta ja juomat Tallille saa asiakas tuoda itse. Juhlatila Espoon Talli on helppo ja luotettava paikka juhlien järjestämiselle. Hurman kokenut henkilökunta huolehtii, että juhlissanne on kaikki tarvittava ja sovitussa kokonaisbudjetissa pysytään. Juhlapaketit sisältävät usein esimerkiksi seuraavia osa-alueita: ruoka, astiat, henkilökunta, pöydät, tuolit, pöytäliinat, tunnelmavalaistus, äänentoisto, bändi, somistus jne.
Valmistelupäivä
Juhlatilaisuuksien valmistelu onnistuu juhlia edeltävänä arkipäivänä klo 12-18 (ellei juhlatila ole varattu).
Ei tarvitse siivota itse
Hurma siivoaa tilan juhlienne jälkeen
Juhlien jälkeen yöllä ei tarvitse tehdä mitään
Riittää kun poistutte tilasta sovittuun aikaan mennessä. Voitte hakea juhlatilalle jääneet tavarat seuraavana arkipäivänä klo 10-16 erikseen sovittavana aikana.
Pitopalvelusta
Catering-palvelut pitävät sisällään kaiken tarvittavan kuten:
- Pöydät
- Tuolit
- Pöytäliinat
- Servietit
- Astiasto (kuohuviinilasi, vesilasi, viinilasi, lautanen, haarukka ja veitsi, kahvikuppisetti, jälkiruokalautanen sekä avec-lasi)
- Henkilökunta
- Vesipullot pöytiin
Menuja on mahdollista muokata toiveidenne mukaan. Muokkaaminen voi vaikuttaa kokonaishintaan. Erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa 30vrk ennen tilaisuutta (yritystapahtumissa 14vrk). Erikoisruokavaliolliset saavat korvaavia tuotteita tarpeen mukaan.
Korvaavia tuotteita tarvitsevista erikoisruokavaliollisista ruokailijoista peritään lisämaksua 6e per korvaavia tuotteita tarvitseva henkilö.
LISÄHINTAAN SAATAVANA
Baarimikko tarjoilemaan juomia tai valmistamaan drinkkejä.
Ohjelmasta
Hurman kautta voitte tilata tapahtumaanne esimerkiksi:
- Bändi
- DJ
- Karaoke (juontajalla tai pelkät laitteet)
- Juontajat
- Teemajuhlat
- Pelit, aktiviteetit
- Koomikot, taikurit, jne.
Somistus
Juhlatila Espoon Tallilla on valmiina kiinteästi somisteita kuten:
- Katon kankaat
- Led par värivaloja
- Valonauhoja seinissä ja parven rakenteissa
- Tuolihuput
- Kukat
- Kaitaliinat
- Teemasomisteet
- jne.
Muuta
- Hurmalta on paikalla koko tilaisuuden ajan vähintään yksi työntekijä
- Juhlatilassa on valmiina laadukas äänentoisto ja puhemikrofoni. (saatte omat musiikit helposti soimaan valmiina olevan mini-plugi -piuhan (3,5mm) kautta. EI LISÄVELOITUSTA
- Tilassa on käytettävissä videotykki ja valkokangas. EI LISÄVELOITUSTA
Aikataulu / tapahtuman kulku
- klo 16.00 vieraat saapuvat juhlatilalle
- klo 16.15 infot, toivotukset, alkumaljat
- klo 16.30 ruokailu
- klo 17.30 puheita tai mahdollista omaa ohjelmaa
- klo 18.30 jälkiruoka ja kahvit
- klo 20.00 bändi/dj tai muuta ohjelmaa
- klo 22.30 mahdollienn yöruoka
- klo 23.30 musiikit pois ja siirtyminen takseille
- klo 24.00 juhlatila tyhjä
Arvio kustannuksista
55 hlön mukaan-
Varausmaksu 1150 veloitetaan varauksen yhteydessä. Makettu varausmaksu vähennetään kokonaihinnasta.
Kuinka tästä eteenpäin?
- Hyväksy tarjous ja ilmoita Hurmalle nimi/nimet, osoite, puhelinnumerot ja sähköpostiosoite/osoitteet.
- Saatte varauslaskun (1150e) yhteydessä lisää infoa ja sopimusluonnoksen
- Muokataan sopimusluonnosta kaikessa rauhassa ja allekirjoitetaan se aikanaan, kun kaikki sovittuna.
- Ilmoittakaa sovittuna aikana ennen tapahtumaa lopullinen henkilömäärä ja mahdolliset erikoisruokavaliolliset