Häät

Hurma on suosittu hääbändien ja cateringin toimittaja. Yhä useampi pari päättää nykyään ottaa cateringin ja bändin lisäksi myös muita hääpalveluja Hurman kautta. Yhden yhteistyökumppanin käyttö luo selvää taloudellista säästöä ja yhden ihmisen kanssa asioiminen helpottaa häiden organisointia suuresti. Hääbudjetin hallinoiminenkin on helpompaa kun mahdollisimman paljon tulee samasta paikasta. Kertokaa kokonaisbudjettinne, me kerromme näkemyksemme, mihin osa-alueisiin kannattaa panostaa ja kuinka paljon. Juhlien järjestäminen vaatii monen asian huomioon ottamista – me teemme sen puolestanne.

Ruoka ja bändi ovat kokemuksemme mukaan kaksi häiden tärkeintä osa-aluetta. Ne kannattaa jättää luottettavan ammattilaisen hoidettavaksi.

Tehdään yhdessä elämänne juhlat. Tykkää Facebook-sivuistamme ja voita DJ ilmaiseksi juhliisi!

Mietittävää häihin: Bändi(t), äänentoisto, tunnelmavalaistus, muu tekniikka, DJ, catering, juhlatila, somistus, kuljetukset, aikataulutus, vastuuhenkilöt ja muu ohjelma

Jos tahdot tarjouksen pelkästä hääbändistä, voit tehdä sen myös täältä

Hurma tekee kiinteää yhteistyötä Meidän Häät sivuston kanssa. Tutustu Meidän Häät sivustoon täältä

 

Häähurmaa

Ovatko pop-kappaleet syrjäyttämässä perinteisen häävalssin?

Yhä useammin hääparit valitsevat perinteisen valssin sijaan häätanssikeseen jonkun parille tärkeän yhteisen kappaleen. Tällainen kappale voi olla rytmilajiltaan melkein mitä vain, mutta useimmiten päädytään kauniisiin ja hitaisiin kappaleisiin. Tällaisten ”slovarien” tanssiminen voi olla helpompaakin, jos valssin askeleet vierastuttavat.

Viime kesän suosituimmat häätanssit ja kappaleet

Hurman bändit tanssittivat hääpareja ja häävieraita taas viime kesänä joka ikinen lauantai kesäkuun alusta aina syyskuulle asti. Perinteiset valssit, kuten Akselin ja Elinan häävalssi tai Häävalssi pitävät toki vielä pintansa, mutta moni valitsee myös tuttuja pop-kappaleita häätanssikseen.

Viime kesän top 20 suosituimmat hääkappaleet

1. Akselin ja Elinan häävalssi, (Aaltoila)

2. Oikeesti, (Finlanders)

3. Häävalssi, (Tapio Rautavaara)

4. Häävalssi, (Stella)

5. Missä muruseni on, (Jenni Vartiainen)

6. Romanssi, (Leif Wager)

7. Saat, (Veeti Kallio)

8. Minä rakastan sua, (Matti ja Teppo)

9. Myrskyluodon Maija, (Lasse Mårtenson)

10. Nothing Else Matters, (Metallica)

11. Puhu hiljaa rakkaudesta (Fredi)

12. Neiti Kevät, (Sir Elwodin hiljaiset värit)

13. Unelman häävalssi, (Reijo Taipale)

14. Maijan ja Jannen häävalssi, (elokuvasta Myrskyluodon Maija)

15. I Will Stay, (Hurriganes)

16. Vuodet vieriä saa, (Juha Tapio)

17. Jotain Jää, (Nina Tapio, Mikko Leppilampi)

18. Your Song, (Elton John)

19. Heaven, (Bryan Adams)

20. Angels, (Robbie Williams)

 

Ohjelmistoon halutaan vanhaa ja uutta

Perinteisin ohjelmistoratkaisu häissä lienee se, että häävalssien jälkeen bändi soittaa ensimäisen hieman lyhyemmän setin vanhemmalle väelle mieluista tanssimusiikkia. Loppuiltaa kohden sitten tunnelmaa nostatetaan pop- ja rock klassikoilla. Tämä onkin oikein hyvä ratkaisu, jossa on jokaiselle varmasti mieluista kuultavaa. Lisäksi bändin volyymi nousee vasta myöhemmin illalla rock-kappaleiden myötä, kun illan nuorimmat ja vanhimmat vieraat ovat jo mahdollisesti menneet nukkumaan ja valveilla olevien juhlavieraiden korvat ovat jo niin juhlatuulella, ettei kovempikaan ääni häiritse.