Carlton J. Smith

Hurma proudly presents: Carlton J. Smith R&B Night ensi kesänä Suomessa.
Hurmalla on kunnia promota newyorkilaista r&b-tähteä Carlton J. Smithiä, joka tulee valloittamaan ensi kesänä Suomen.

Laulaja, lauluntekijä, tuottaja ja näyttelijä Carlton J. Smith.  Miehestä ei turhaan ole käytetty nimitystä ”Soul Brother Number One” hänen erittäin energisten ”suuren latauksen” R&B show:den johdosta. Suuresti ylistetty R & B / Soul Revue sisältääkin vain todellisia helmiä:

Vuodesta 2002 hän on esiintynyt, isännöinyt ja tuottanut tätä R&B/Soul Revyytä kuuluisalla B.B King Blues Club -clubilla New Yorkissa. Alun perin yhden keikan mittaiseksi kaavailtu vierailu muuttuikin pitkäaikaiseksi sopimukseksi loppuunmyytyjen esitysten jälkeen. Show:t sisälsivät tribuutteja legendaarisille R&B-artisteille, kuten: James Brown, Curtis Mayfield, Sly & The Family Stone, The Temptations, Marvin Gay ja Al Green. Suosion myötä hän vei shownsa lopulta myös Las Vegasiin neljäksi viikoksi. New York:ssa Groove Series show on esitetty myös kuuluisalla The Blue Note -clubilla.

Vuonna 2005 Carlton siirtyi esiintymään Shangaihin, jossa hän esiintyi House of Blues&Jazz -klubilla. Kolmen kuukauden energisen keikkailun jälkeen hänet pyydettiin tuomaan show myös Eurooppaan (Zürich ja Lontoo). Palattuaan Shanghaihin hän jatkoi suosittujen klubi-iltojensa parissa. Vuonna 2007 hänet pyydettiin esiintymään ”Kultainen Kompassi”-elokuvan ensi-iltaan Hong Kongiin. Carltonin Shanghain valloitus jatkui hänen tehtyä sopimuksen The Shanghai Marriott Hotel:n kanssa.

Carltonin lahjakkuus ja energia huomattiin myös filmiteollisuudessa. Hänet valittiin lopulta esiintymään suurena idolinaan, itse James Brownina ”Liberty Heights” -elokuvaan. James Brownin menehdyttyä samaisena vuonna Carlton pyydettiin esiintymään ”Soulin kummisedän” muistokonserttiin yhdessä Chaka Kahn:in kanssa uutenavuotena B.B King Blues Klubille New Yorkissa. Carlton teki sittemmin aluevaltauksen myös teatteri-estradeille – hän esitti pääroolin Broadway-debyytissään ”Largo”:ssa.

Vuosien varrella Carlton on levyttänyt useita levyjä, ja luonnollisesti esiintynyt muiden artistien levyillä:
– “Carlton J. Smith Live at B. B. Kings”
– “Waiting”
– “Diagram Of A Relationship”
– “The SkinnyBone Tree”

Carlton antaa aina 110 % lavalla ja tuotannoissaan. Hänen esityksenä ovat suurenmoinen näyte mestarin kyvyistä artistina ja tuottajana.

Pyydä tarjous