Stand up ja juontajat

Hurman kautta saatavilla oikeastaan kaikki kotimaiset koomikot. Hurman tilaisuuksissa on esiintynyt aiemmin esimerkiksi: Ville Myllyrinne, Jacke Björklund, Miika Pettersson, Aku Hirviniemi, Jarkko Tamminen, Janne Kataja, jne. Taidokkaat ja valovoimaiset juontajat kuten Lorenz Backman, Kirsi Ståhlberg jne.

Draamajuontajat

Draamajuontajat

Juontavat näyttelijät toimivat illan seremoniamestareina valitun teeman mukaisesti.
Kaikki parhaat koomikot ja juontajat Hurmasta

Kaikki parhaat koomikot ja juontajat Hurmasta

Hurman kautta kaikki maamme eturivin juontajat ja koomikot.
Linda Sonntag

Linda Sonntag

Juontaja Linda Sonntag on näyttävä sporttinen ja edustava nainen, jonka valovoimainen läsnäolo taatusti huomataan.
Mebe

Mebe

Eddie Murphyn karisma ja Boratin kulmakarvat ovat yhdistelmä, joka saa katsomot hytkymään naurusta. Hauskalla tavalla rehellinen Mebe on pohjimmiltaan leppoinen nallekarhu, mutta vitsit purevat, kuin piripäiset ahmat.
Miika Pettersson

Miika Pettersson

Mikäli etsit stand up koomikkoa harjakaisiin, firmajuhliin, pikkujouluihin, synttäreille, häihin – tai vaikka avioeroa juontamaan, niin stand up koomikko Miika Pettersson on naurettavan varma valinta!
Toni Jyvälä

Toni Jyvälä

Stand up -koomikko Toni Jyvälä.  Kun haluat tilaisuuteesi takuuvarman ja omaperäisen viihdyttäjän, on Lapista kotoisin oleva Toni Jyvälä mies paikallaan. Tonilla riittää energiaa jaettavaksi salin takariviä myöten ja hänen keikoillaan nauru raikaakin niin, että heikoimpia hirvittää.
Rami Valli

Rami Valli

Tilaa stand up -koomikko ja juontaja Rami Valli tilaisuuteesi. Kokenut koomikko ja jouheva juontaja, jolla kokemusta esiintymislavoilta jo kolmelta vuosikymmeneltä.
Miina Mikkonen

Miina Mikkonen

Raudanlujana musiikin ammattilaisena tunnettu Miina Mikkonen on myös kokenut ja pidetty juontaja ja seremoniamestari.