Ohjelmapalvelut

Kauttamme voi tilata laadukasta ohjelmaa cover-bändeistä tanssiryhmiin sekä tunnettuihin tähtiartisteihin. Voit tilata meiltä tilaisuuteesi yksittäisen esiintyjän tai jättää koko tilaisuuden suunnittelun ja toteutuksen meidän hoidettavaksi. Hurma Tuotannolta on saatavissa tasokkaan ohjelman lisäksi myös erittäin laadukas ääni- ja valotekniikka sekä sen alan parhaiten osaavat ammattilaiset.

Kerro sinä budjettisi ja toiveesi, me Hurmaamme sinut parhaalla mahdollisella osaamisella!

Pikkujoulut

Pikkujoulut

Hurma Tuotanto auttaa pikkujoulujen järjestämisessä. Tilat, catering ja ohjelma helposti "yhdeltä luukulta".
Teemajuhlat

Teemajuhlat

Suunnittelemme ja toteutamme erilaiset yritystapahtumat, -tilaisuudet ja teemajuhlat kokemuksella ja ammattitaidolla. Kauttamme ohjelmat, juhlatila, somistus, lavastus, valaistus, äänentoisto, catering sekä tilaisuudessa tarvittava henkilökunta kai...
Tyky-, Tyhy- ja virkistyspäivät

Tyky-, Tyhy- ja virkistyspäivät

Liikunnalliset, työhyvinvointia lisäävät, tyky- ja tyhy-päivät Hurmasta. Halusittepa virkistyspäivänä urheilla sisällä tai ulkona, tanssia tai kuunnella vaikkapa ravitsemusterapeutin luennon, me Hurmasta olemme jo neuvotelleet teille valmiiksi parhaan mahdollisen paketin.
Esiintyjät ja ohjelmat

Esiintyjät ja ohjelmat

Hurmalta löytyy lähestulkoon kaikki kuviteltavissa oleva ohjelma tapahtumiin. Tästä esimerkkejä erilaisita ohjelmapalveluista.
Ääni- ja valotekniikka

Ääni- ja valotekniikka

Kansainvälisen tason ääni- ja valopalvelut pieniin ja suuriin tilaisuuksiin Hurmasta.