Taitava vuorovaikuttaja arvostaa, kuuntelee aktiivisesti ja haluaa aidosti ymmärtää toisen näkökulmaa.

Kirsi Ståhlbergin And Action! -valmennus auttaa luomaan hyvän ensivaikutelman sekä antaa avaimet vuorovaikutustaitojen kehittämiseen ja esitystekniikan parantamiseen. Lisäksi se antaa varmuutta vakuuttavaan ja vuorovaikutteiseen esiintymiseen.

Kirsi Ståhlberg on näyttelijä ja vuorovaikutus- ja esiintymis-valmentaja. Ståhlberg on toiminut näyttelijänä jo 15 vuoden ajan. Hän on näytellyt mm. Lahden ja Lappeenrannan kaupunginteattereissa, mutta tunnetuimman roolinsa hän on tehnyt tv-sarjassa Salatut elämät Isabella Holmin roolissa. Näyttelemisen ohella hän on perehtynyt vuorovaikutukseen ja työhyvinvointiin ja niiden tärkeyteen, niin työ-, kuin jokapäiväisessä elämässäkin.

Vuorovaikutus- ja esiintymisvalmennuksessa käydään läpi mm. jännittämistä ja sen voittamista, läsnäoloa, sanatonta viestintää, äänen käyttöä ja positiivisen ajattelun ja toiminnan vaikutusta. Lisäksi tehdään konkreettisia harjoituksia ja harjoitellaan erilaisia vuorovaikutustilanteita. Ståhlbergin vuorovaikutus- ja esiintymis-valmennuksessa opitaan hyvällä fiiliksellä! Kun ajattelet, tiedostat ja haluat, voit parantaa omaa vuorovaikutustasi, niin työelämässä, kuin jokapäiväisessä elämässäkin. Hyvä vuorovaikutus on ratkaisu moneen ongelmaan!