Seisovat kokoukset asiakkaan omissa tiloissa tai Hurman kokoustiloissa Helsingin keskustassa tai Espoossa.

Näissä kokouksissa seistään, kävellään, istutaan ja makoillaan. Ja mikä parasta, nämä kokoukset ovat tutkitusti tehokkaampia.

Lukuisat tutkimukset kertovat niistä haitoista joita liika istuminen nykyajan ihmiselle aiheuttaa. Moni tietää miten työn saisi terveellisemmäksi – harva silti tekee asialle mitään. Me teemme –  ja autamme asiakkaitammekin tekemään.

Miksette pitäisi välillä ihastuttavan erilaista kokouspäivää? Antakaa meidän hurmata teidät valmiilla Hurma Stand Up Meetings -konseptilla. Te suunnittelette sisällön, Hurma auttaa kokouspäivän muodon ja rytmityksen kanssa.

Mitä Stand up -kokouspäivässä siis tapahtuu?

– Työskennellään seisomatyöpöydillä (helposti liikuteltavia, luokkamuoto, U-muoto, pienryhmät)
– Rentoutetaan mieli ja keho sopivin väliajoin ohjattujen rentoutusten ja taukojumpan avulla
– Lounas ja muut päivän tarjoilut ovat terveellisiä ja energisoivia
– Konseptimme perustuu uusimpiin tutkimustuloksiin

Hurman Stand Up Meetings -konsepti auttaa sinua järjestämään tutkitusti tehokkaampia ja tuloksellisempia kokuksia. Konsepti soveltuu kokouksiin, myyntitiimin palavereihin, muihin tiimi-päiviin ja oikeastaan mihin tahansa yrityksen sisäisiin tapahtumiin.

Seisovat kokoukset tekevät keholle hyvää ja ovat tutkitusti myös tehokkaampia. Hurman Stand Up Meetings -konseptin kokouksia rytmittävät lyhyet ohjatut taukojumpat ja rentoutukset. Lyhyetkin rentoutukset työskentelyn lomassa auttavat hallitsemaan stressiä ja edistävät näin osaltaan luovuutta ja tehokkuutta.

Hurman seisovissa kokouksissa myös istutaan, kävellään ja makoillaan; tarpeen ja tilanteen mukaan – koukouspäivän kestokin huomioiden. Pienryhmätyöskentelyjä voidaan tehdä lyhyiden kävelyretkien yhetydessä. “Brain stromingia” voidaan tehdä makuualustalla maaten ja ideoita heitellen. Toisaalta pidempien seurattavien “luentojen” aikana saa myös istua perinteisesti tuolilla ja uppoutua kuuntelemiseen.

Hurma Stand Up Meeting - Kokouksiin tehoa ja terveyttäHurma Stand Up Meeting - Kokouksiin tehoa ja terveyttä

Hurma Stand Up Meetings -konsepti noudattaa tarkkaan suunniteltua, ja kokouksen päämäärää palvelevaa agendaa. Taivoitteenamme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan kokoukselle asetetut tavoitteet. Työskentelytavat eivät ole itseisarvo – vaikka tekevätkin hyvää, vaan päämääränä on saavuttaa ne tavoitteet jotka asiakkaamme on kokoukselleen asettanut.

Hurma Tuotannon henkilökunta tekee kaikki tarvittavat kokouspäivän valmistelut. Hurmalta löytyy tarvittava määrä seisomatyöpöytiä, makuualustoja rentoutushetkiin sekä muu tarvittava tekniikka ja tarpeisto.

Hurman omat kokoustilat ovat Juhlatila M6 – Helsingin kattojen yllä, sekä Juhlatila Espoon Talli. M6 sijaitsee aivan ydinkeskustassa Svenska Teaternia ja Stockmannia vastapäätä. Tästä kuudennen kerroksen tapahtumatilasta on ihastuttavat maisemat yli Espan puiston. Juhlatila Espoon Talli on puolestaan Espoon Suomenojalla sijaitseva vanhaan hevostalliin rakennettu tunnelmallinen tapahtumatila jopa 150hlö tapahtumille.

Hurma Stand Up Meetings -tapahtumissa syödää terveelisesti. Aamiaisena voi tarjolla olla vaikkapa smoothie, hedelmiä, marjoja ja mehuja. Lounaalla puolestaan kasvispainotteinen kevyt ja ravitseva ateria. Ja iltapäiväkahvien pullakin on korvattu terveellisemmällä vaihtoehdolla.

Hurma Stand Up Meetings -konseptiin kuuluu myös kokouksen järjestäjän (asiakkaan yhteyshenkilön) auttaminen ennen kokousta. Kuten todettua, päivän kulku suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakas saa myös Hurma Tuotannolta vinkkejä kokouskutsuihin, osallistujien aktivointiin ja motivointiin sekä kokous-agendan suunnitteluun.

Huono kokous on kaikkien osapuolten ajan haaskaamista. Hyvä kokous on tuloksellinen ja lisäksi osallistujat poistuvat kokouksesta energisinä ja hyvillä mielin.