Hurma Tuotanto Oy kokenut hääpalveluiden tuottaja. Hurma auttaa asiakkaitaan hääjuhlien järjestämisessä niin omissa tiloissaan Juhlatila Espoon Tallilla ja Juhlatila M6:lla, kuin muissakin juhlatiloissa eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Hurma auttaa löytämään esimerkiksi:

-Juhlatila

-Pitopalvelu

-Ohjelmapalvelut (Dj, bändi)

-Kalusteet, somisteet, kukat, henkilökunta

-Muut palvelut (esim valokuvaaja, videokuvaaja, hääauto jne.)

Yhden yhteistyökumppanin käyttö luo selvää taloudellista säästöä ja yhden ihmisen kanssa asioiminen helpottaa häiden organisointia suuresti. Hääbudjetin hallinoiminenkin on helpompaa kun mahdollisimman paljon tulee samasta paikasta.

TilaaCatering.fi verkkokauppa

-Kaikki hinnat nähtävillä

-Menut, bändi, somisteet, lisäpalvelut helposti verkkokaupasta.

TilaaCatering.fi on Hurman oma verkkokauppa. TilaaCatering.fi tekee tapahtuman suunnittelusta helpooa ja läpinäkyvää. Voitte rakentaa juuri teidän tarvitseman kokonaisuuden ja katsoa hinnat ostoskorista.

Hurman verkkokaupat löytyvät osoitteesta TilaaCatering.fi. Valmiita hääpaketteja hintoineen löytyy osoitteesta TilaaCatering.fi/haat.

Mietittävää häihin: Bändi(t), äänentoisto, tunnelmavalaistus, muu tekniikka, DJ, catering, juhlatila, somistus, kuljetukset, aikataulutus, vastuuhenkilöt ja muu ohjelma

Tutustu Juhlatila Espoon Talliin täältä.

Katso täältä Juhlatila M6 – Helsingin kattojen yllä.

Hääbändi

Ovatko pop-kappaleet syrjäyttämässä perinteisen häävalssin?

Yhä useammin hääparit valitsevat perinteisen valssin sijaan häätanssikeseen jonkun parille tärkeän yhteisen kappaleen. Tällainen kappale voi olla rytmilajiltaan melkein mitä vain, mutta useimmiten päädytään kauniisiin ja hitaisiin kappaleisiin. Tällaisten ”slovarien” tanssiminen voi olla helpompaakin, jos valssin askeleet vierastuttavat.

Viime kesän suosituimmat häätanssit ja kappaleet

Hurman bändit tanssittivat hääpareja ja häävieraita taas viime kesänä joka ikinen lauantai kesäkuun alusta aina syyskuulle asti. Perinteiset valssit, kuten Akselin ja Elinan häävalssi tai Häävalssi pitävät toki vielä pintansa, mutta moni valitsee myös tuttuja pop-kappaleita häätanssikseen.

Viime kesän top 20 suosituimmat hääkappaleet

1. Akselin ja Elinan häävalssi, (Aaltoila)

2. Oikeesti, (Finlanders)

3. Häävalssi, (Tapio Rautavaara)

4. Häävalssi, (Stella)

5. Missä muruseni on, (Jenni Vartiainen)

6. Romanssi, (Leif Wager)

7. Saat, (Veeti Kallio)

8. Minä rakastan sua, (Matti ja Teppo)

9. Myrskyluodon Maija, (Lasse Mårtenson)

10. Nothing Else Matters, (Metallica)

11. Puhu hiljaa rakkaudesta (Fredi)

12. Neiti Kevät, (Sir Elwodin hiljaiset värit)

13. Unelman häävalssi, (Reijo Taipale)

14. Maijan ja Jannen häävalssi, (elokuvasta Myrskyluodon Maija)

15. I Will Stay, (Hurriganes)

16. Vuodet vieriä saa, (Juha Tapio)

17. Jotain Jää, (Nina Tapio, Mikko Leppilampi)

18. Your Song, (Elton John)

19. Heaven, (Bryan Adams)

20. Angels, (Robbie Williams)

 

Ohjelmistoon halutaan vanhaa ja uutta

Perinteisin ohjelmistoratkaisu häissä lienee se, että häävalssien jälkeen bändi soittaa ensimäisen hieman lyhyemmän setin vanhemmalle väelle mieluista tanssimusiikkia. Loppuiltaa kohden sitten tunnelmaa nostatetaan pop- ja rock klassikoilla. Tämä onkin oikein hyvä ratkaisu, jossa on jokaiselle varmasti mieluista kuultavaa. Lisäksi bändin volyymi nousee vasta myöhemmin illalla rock-kappaleiden myötä, kun illan nuorimmat ja vanhimmat vieraat ovat jo mahdollisesti menneet nukkumaan ja valveilla olevien juhlavieraiden korvat ovat jo niin juhlatuulella, ettei kovempikaan ääni häiritse.