Teemajuhlien suunnittelu Helsingissä ja Espoossa

Suunnittelemme ja toteutamme erilaiset teemajuhlat yrityksille sekä yksityistilaisuuksiin kokemuksella ja ammattitaidolla.

Kauttamme saat ohjelmat, juhlatilan, somistuksen, lavastuksen, valaistuksen, äänentoiston, cateringin sekä tilaisuudessa tarvittavan henkilökunnan kaikkiin yritystilaisuuksiin.

Voit tilata Hurmalta vain yksittäisen osa-alueen, mutta mielellään otamme hoitaaksemme koko tilaisuutenne. Teille on merkittävästi helpompaa, kun saatte asioida kaikissa asioissa yhden tahon kanssa. Samalla myös vastuu tilaisuuden onnistumisesta on yhdellä toimijalla. Hurman kokonaisratkaisujen ostaminen on myös taloudellisesti järkevää.

”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!” ei ole meille vain kliseinen slogan, vaan ohjaa toimintaamme kautta linjan.

Alla muutama esimerkki mahdollisita teemajuhlista. Suunnittelemme teemajuhlat myös asiakkaan ideoiden ja toiveiden mukaan.Sinun Juhlasi

Sinun Juhlasi

Olipa juhliesi syy mikä tahansa, Hurma on osaava ja luotettava yhteistyökumppani juhliesi järjestämisessä. Valitse tästä Sinun juhlasi ja pyydä tarjous, niin me hoidamme sinulle parhaan mahdollisen kokonaisuuden. [pagelist_ext parent=”421″ show_image=”1″ image_width=”100″ image_height=”100″]

Tutustu tarkemmin


Ota yhteyttä