Suomi 100-teemaisia joukkuekilpailuja pikkujouluihin.

Tulevan pikkujoulukauden hittiohjelma yritysjuhliin ovat Suomi 100 -teemaiset joukkuekilpailut ja pelit illallisen lomaan. Ruokailun lomassa pöytäkunnittain muodostetut joukkueet kilpailevat mitä erilaisimmissa hauskoissa suomi-peleissä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi seuraavat lajit:

-Suomi-visailu (vastataan älypuhelimilla pöytäkunnittain)
-MM95 jääkiekon finaalin uudelleen selostaminen videon päälle
-Suomi-alias
-Sokkopiirrustus (Suomen rajojen piirtäminen niin, että piirtäjällä on silmät sidottuna ja muut joukkueesta neuvovat)
-Vanhojen suomen euroviisuesitysten uudelleen esittäminen. Joukkueen esityksen jälkeen katsotaan alkuperäinen video.
-Myös Euroviisu-bingo on pidetty laji.
-Ihmiskollaasi tai historia-pantomiimi (esitetään jokin suomalaisuuteen liittyvä tilanne/asia/ilmiö sanattomasti pantomiimin keinoin. Toiset pyrkivät arvaamaan mistä on kyse)
-Muistamistehtävä. Historian päivämäärien ja muiden numeeristen faktojen oppimiseen ja muistamiseen liittyvä tehtävä. Lukujen oppimista ja muistamista on hankaloitettu samalla suoritettavilla liikunnallisilla suoritteilla.

 

Suomi 100 duo – elävää musiikkia ruokailun lomassa

Tyylikkäänä Suomi 100v. ohjelmana voi olla illallisen lomassa kuultavat musiikkiesitykset. Illallisen aikana kuullaan suomalaisen populaarimusiikin klassikkoja eri vuosikymmeniltä. Ohjelmistossa kuullaan niin vanhojen suomi-filmien ikivihreitä kuin uusimpia radiohittejä.

Laulu-kitara/piano duon esiintyjät ovat korkeasti koulutettuja musiikin ammattilaisia ja tuttuja kasvoja monien suosittujen nimien taustalta.