Tämä orkesteri on juuri oikea niihin tilaisuuksiin, johon tarvitaan laadukasta bailu-ja/tai tanssimusiikkia kompaktissa paketissa! Mahtuu pieneen tilaan, mutta kuulostaa isolta huippubändiltä.Ohjelmisto täynnä uusia radiohittejä, suomibaarin helmiä ja ”tuunattuja dance-finnhittejä” jokaiseen makuun. Sopiva sekoitus iskelmää, bailu-, rock- ja dancemusiikkia on toiminut täydellisesti monessa eri juhlassa.

Vuonna 2001 Riku oli saavuttaa tangokuninkuuden vain pisteen erolla voittajaan saavuttaen itselleen tangoprinssin tittelin. Kilpailumenestyksen myötä esiintymisiä on ollut tv:ssä, konserteissa, erikoistilaisuuksissa tangon ja tanssimusiikin parissa.

TV-esiintymisiä; Bumtsi Bumissa, Speden Speleissä, Yllytyshulluissa, Levyraadissa, erikoistilaisuus Presidentti Tarja Halosen Suomen edustusjoukkueen yksityisessä vastaanottotilaisuudessa Salt Lake City Olympialaisissa vuonna 2001. Riku Lätti on tehnyt myös yhteisesiintymisiä muiden artistien kanssa kuten; Annika Eglundin, Kristian Meurmannin, Aki Sirkesalon, Matti Eskon, Eino Grönin, Anne Mattilan, Katri Helenanan ja Kim Brownin kanssa. Jo ennen tangomarkkinoiden tuomaa julkisuutta Riku on lisäksi keikkaillut laulavana kitaristina.

Nykyisin Rikun ohjelmisto on poppipainotteista. Tietenkin myös tanssimusiikkia tai sopiva sekoitus molemmista.