Erittäin korkeatasoinen duo, joka esittää hyvällä maulla ja tyylitajulla tuttuja suomen- ja englanninkielisiä pop-rock-hittejä vuosien varrelta.

Miina (Mikkonen) on tehnyt pitkän uran laulajana: lead singerinä cover-bändeissä (Kerma, Spandex) sekä useiden tunnettujen artistien ja bändien taustalaulajana (Yö, Danny, Suvi Teräsniska, Movetrone, Joe Lynn Turner ja Graham Bonnet). Laulajana hän on taitava ja monipuolinen sekä esiintyjänä varman viihdyttävä. Tamburiini ja shaker antavat potkua duon biiseihin.

Mika (Lahnajoki) on musiikin moniottelija ja ammattilainen, esiintyvä taiteilija, joka taitaa populaarimusiikin tyylilajit varmuudella ja viihdyttävällä asenteella. Tämän laulavan trubaduurin voi bongata myös eri kokoonpanojen riveistä; bilebändi Selim P, bluestrio KingBream, countryrockkia soittava RuffTones sekä duo Kirjastotädit ja Hämäläinen&Lahnajoki Duo. Mika laulaa ja soittaa kitaraa, niin kuin haluaa – toiset niin kuin osaavat.

Ohjelmisto koostuu suomalaisista sekä englanninkielisistä kaikkien tuntemista evergreeneistä sekä nykypäivän pop-rock-soul –musiikista. Toiveita kuunnellaan tilaisuuden luonteen mukaan.

miina_vaalee01