Tunnetut tähtiartistit ja lupaavat uudet kyvyt! Hurman tapahtumissa on nähty esiintymässä esimerkiksi Antti Tuisku, Jenni Vartiainen, Lauri Tähkä, Anna Puu, Sakari Kuosmanen, Vicky Rosti, Lenni-Kalle Taipale, Sami Pitäkö, Johanna Försti, Kirsi Ranto, Laura Voutilainen, Sani, Päivi Lepistö sekä monet monet muut. Kertokaa kenet haluatte, Hurma hoitaa loput.

Danny

Danny

Tilaa Danny keikalle kauttamme ja tarjoa yleisöllesi suomalaisen musiikki- ja viihdemaailman legendaarisen tähden valovoimainen show suurine hitteineen. Mukana myös karismaattinen D’Voices ja Dannyn oma vakuuttava Islanders, ammattitaitoisia teknikoita unohtamatta.

Tutustu tarkemmin

Ilari Hämäläinen

Ilari Hämäläinen

Ilari Hämäläinen on musiikin ja populaariviihteen moniottelija, joka esiintyy laulajana, soittajana ja näyttelijänä sekä säveltää ja tuottaa musiikkia ja musiikkivideoita.

Tutustu tarkemmin


Mimmit lavalla

Mimmit lavalla

Räjähtävän räiskyvä mimmienergian ilotulitus. Kirsi Rannon, Päivi ”Movetron” Lepistön ja Miina Mikkosen tähdittämä Rock-show, jossa hameen pituutta ei kainostella.

Tutustu tarkemmin


Saana Liikanen

Saana Liikanen

Saana Liikanen on muutaman vuoden takaisesta Idols–finaalistakin tuttu artisti, joka muuntautuu persoonallisella esiintymisellään, niin riemuk-kaaseen show-meininkiin, kuin herkkään tunnelmointiin.

Tutustu tarkemmin

Siberian Jay

Siberian Jay

Siberian Jay on yksi lupaavimmista suomalaisen poprockin tulokkaista. Bändiltä on lupa odottaa myös kansainvälistä menestystä. Esikoisalbumi Siberian Jay ilmestyi vuonna 2012.

Tutustu tarkemmin