Mikäli etsit stand up koomikkoa harjakaisiin, firmajuhliin, pikkujouluihin, synttäreille, häihin – tai vaikka avioeroa juontamaan, niin stand up koomikko Miika Pettersson on naurettavan varma valinta!Miika Petterssonin stand up komiikka on syntynyt sivukujilla. Miikalle on tärkeintä, niin komiikassa kuin elämässä, nauraa usein ja paljon ja erityisesti itselleen. Miika uskoo, että hyvä stand up esitys on nauruterapiaa, joka auttaa jaksamaan arjessa. Miikan omin sanoin: ”Huumori on murheiden laihdutuskuuri”.

Stand up koomikko Miika Petterssonin elämäntarina on osoitus siitä, että koskaan ei ole liian myöhäistä, eikä kukaan ole menetetty ainiaaksi. Siksi syrjäytymisvaarassa olevilla nuorilla on erityissija Miikan maailmassa.

Miikan värikkäät elämänkäänteet ja kirjava työura tekevät hänestä monipuolisen viihdyttäjän. Miika Petterssonin stand up komiikka sopii, niin saliin, kuin tuulikaappiin – jos vaan koomikko itse kokonsa puolesta mahtuu. Miikaa pidetään yleisesti suomalaisen stand up komiikan raskassarjalaisena – myös sanan varsinaisessa merkityksessä.

Katso video Miikan keikalta täältä.