Hurman kautta saatavilla oikeastaan kaikki kotimaiset koomikot

Hurman tilaisuuksissa on esiintynyt aiemmin esimerkiksi: Ville Myllyrinne, Jacke Björklund, Miika Pettersson, Aku Hirviniemi, Jarkko Tamminen, Janne Kataja, jne. Taidokkaat ja valovoimaiset juontajat kuten Lorenz Backman, Kirsi Ståhlberg jne.


Mebe

Mebe

Eddie Murphyn karisma ja Boratin kulmakarvat ovat yhdistelmä, joka saa katsomot hytkymään naurusta. Hauskalla tavalla rehellinen Mebe on pohjimmiltaan leppoinen nallekarhu, mutta vitsit purevat, kuin piripäiset ahmat.

Tutustu tarkemmin


Miika Pettersson

Miika Pettersson

Mikäli etsit stand up koomikkoa harjakaisiin, firmajuhliin, pikkujouluihin, synttäreille, häihin – tai vaikka avioeroa juontamaan, niin stand up koomikko Miika Pettersson on naurettavan varma valinta!

Tutustu tarkemmin


Rami Valli

Rami Valli

Tilaa stand up -koomikko ja juontaja Rami Valli tilaisuuteesi. Kokenut koomikko ja jouheva juontaja, jolla kokemusta esiintymislavoilta jo kolmelta vuosikymmeneltä.

Tutustu tarkemmin

Toni Jyvälä

Toni Jyvälä

Stand up -koomikko Toni Jyvälä.  Kun haluat tilaisuuteesi takuuvarman ja omaperäisen viihdyttäjän, on Lapista kotoisin oleva Toni Jyvälä mies paikallaan. Tonilla riittää energiaa jaettavaksi salin takariviä myöten ja hänen keikoillaan nauru raikaakin niin, että heikoimpia hirvittää.

Tutustu tarkemmin