Upeaa jazztulkintaa a´la Lady Summertime Reija Lang. Suomen ykkösrivin jazzlaulajattariin kuuluva Reija Lang voitti vuonna 2002 Lady Summertime ­-jazzlaulukilpailun. Kauniin ja syvän alttoäänen omaava Lang on tullut tunnetuksi intensiivisenä tulkitsijana ja hänen energinen lavakarismansa on tehnyt hänestä omien yhtyeidensä lisäksi suositun solistin.

Reijan laaja-alainen ohjelmisto koostuu upeimmista jazzklassikoista – illan tunnelmaa siivittävät, niin svengaavat swingit, kuin helmeilevän kepeät jazzlattarit.  Reija esiintyy huippujazzmuusikoista kootun yhtyeensä kanssa – duosta aina big bandiin asti. Kokoonpano ja ohjelmisto mietitään aina asiakkaan tilaisuuden henkeen sopivimmaksi. Esimerkiksi Reijan oma akustinen trio sopii loistavasti cocktail-tilaisuuden tai illallisen taustaksi tai ohjelmanumeroksi. Mukana huippuviulisti Mikko-Ville Luolajan-Mikkola ja Suomen ykkösrivin kitaristeihin kuuluva Jarno Kukkonen.

Reijan Magic Mix –kokoonpano on nimensä mukaisesti maaginen ja kameleonttisesti muuntautuva kvintetti – jossa ilta alkaa tyylikkäällä jazzilla – ja meno kiihtyy asteittain kunnon bileiksi menohittien liekittämänä.

Ääninäytteitä löytyy täältä: https://soundcloud.com/reijalang/sets/reija-lang-arricone-big-band

Reija Lang _promo_1Reija_Lang_Arricone_Big_BandReija_Lang_promo_2ReijaLang_Arricone Big Band_2