Henry´s Club – Biisejä kuin pienessä kylässä!

Henry´s Club on bilebändien absintti-shotti – pieni mutta nostattaa tunnelmaa tehokkaasti; ei suositella kokemattomille juhlijoille.

Harva kolmihenkinen kokoonpano on yhtä monipuolinen ja massiivinen. Tarinan mukaan Henry tipahti pienenä taikajuomapataan ja on sen jälkeen omannut valtavat viihdyttämisen voimat. Siitä lähtien Henry kavereineen on kiertänyt ympäri maakuntia seikkaillen juhlista toisiin. Taakseen tämä kaverusten hauska seurue on jättänyt lukuisan määrän kaskuja, tarinoita, lauluja ja legendoja, joita kerrotaan yhä nykyäänkin. Pohjanmaalla esimerkiksi kerrotaan pitkäksi venähtäneistä syntymäpäiväjuhlista, joiden aikana päivänsankari ehti täyttää kahdesti pyöreitä vuosia. Kuopiossa taas väitetään kalakukkojenkin tanssineen torilla las ketchup songin tahdissa bändin keikalla. Henry itse on tosin oikaissut tarinan olevan silkkaa liioittelua – ”kalakukot tanssivat ihan perinteistä valssia, eivät ketschup songia”.

Niin tai näin, Henry´s Club on loistava ja kustannustehokas ammattimuusikoiden coverbändi, jota voi suositella juhliin, kuin juhliin.