Maan komeimmat, kauniimmat ja vauhdikkaimmat coverbändit!

Ohjelmatoimisto Hurma Tuotanto tarjoaa maan komeimmat, kauniimmat ja vauhdikkaimmat coverbändit. Tutustu edustamiimme coverbandeihin ja tilaa heistä sopivin keikalle tapahtumaasi.

Hurma Tuotanto on nuorekas ohjelmatoimisto ja tapahtumatuottaja, jonka toiminta perustuu korkeaan laatuun sekä musiikkialan laajaan tuntemukseen ja alan monivuotiseen kokemukseen. Tuotamme kaikenlaiset tapahtumat yritystilaisuuksista aina häihin ja yksilöllisiin teemajuhliin asti.

Alliance

Alliance

Alliancesta puhutaan usein Suomen kuuminpana bilebändinä ja syystäkin. Orkesterin peräänantamaton uusiutumisen halu ja rautainen ammattitaito näkyvät vahvasti bändin energisessä lavaesiintymisessä.

Tutustu tarkemmin

Anniina & PartyProof

Anniina & PartyProof

Tämä bändi tuli coverbändien markkinoille rytinällä. Bändi on ehtinyt keikkailla nuoresta iästään huolimatta jo muun muassa laivoilla ja yökerhoissa. Esikerkiksi SK-ketjun yökerhoista on saatu suorastaan ylistäviä kommentteja tästä uudesta bilehirmusta. Bändiä luotsaa Idolsista ja Kuorosodastakin tuttu Anniina Karjalainen, jonka laulutaidot ja lavakarisma ovat vertaansa vailla.

Tutustu tarkemmin


Fakta Beat

Fakta Beat

Fakta Beat on bändi, joka on ollut kasassa seitsemän vuotta ja kiertää nyt ympäri Suomea noin 120 keikan vuosivauhtia soittamassa covermusiikkia.

Tutustu tarkemmin


Flipper

Flipper

Flipper on bilebändi, joka toi 2000-luvun alkaessa ammattimaisen ja energisen cover-genren Suomeen. Yhtyeen voi katsoa saaneen alkunsa silloisen pop-jazz-konservatorion kuppilasta, kun nuoret muusikot keräsivät ympärilleen ”hyviä tyyppejä” tekemään energistä show’ta legendaariselle bilelaiva Cinderellalle. Bändin maine kasvoi nopeasti ja Flipperistä tuli Suomen kysytyimpiä cover-bändejä. Flipper on yksityistilaisuuksien, yritysten ja ravintoloiden lisäksi esiintynyt muun muassa Jussi-gaaloissa, Videotreffeillä… Lue lisää »Flipper

Tutustu tarkemmin

Flow

Flow

Flow on tyylikäs cover-bändi, jolla on laaja ja kansainvälinen ohjelmisto. Flow:n muodostavat osaavat muusikot, joilla on kokemusta vaativista ja kansainvälisistäkin esiintymislavoista. Voitte luottaa siihen, että nämä henkilöt toteuttavat tilaisuutenne tinkimättömälle taidolla ja asenteella!

Tutustu tarkemmin


G-Agent

G-Agent

G-Agent on 11-henkinen helsinkiläisistä nuorista ammattimuusikoista koostuva bilebändi, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi.

Tutustu tarkemmin


Kerma

Kerma

Kerma on bilebändien ehdotonta kermaa! Kerman muusikot ovat tuttuja monista suosituista bändeistä; The Giant Leap, Sunrise Avenue, Antti Tuisku, Danny ja Yö. Nyt nämä kaverukset päättivät perustaa uuden bändin, joka nostattaa bileet hetkessä aivan uudelle tasolle.

Tutustu tarkemmin


Lauantain Toivotut

Lauantain Toivotut

Ovatko Sata salamaa, Katson autiota hiekkarantaa tai Tummat silmät, ruskea tukka tuttuja? Entä sanooko Sata kesää, tuhat yötä mitään?

Tutustu tarkemmin


Likka

Likka

Likka on kaupungin kaunein bilebändi. Valttimme ja käyntikorttimme on valovoimainen show, joka sisältää kotimaisia ja kansainvälisiä hittejä sekä myös omaa materiaalia. Yhtye on keikkaillut neljä vuotta ympäri Suomen. Likka ihastuttaa viiden naisen lauluvoimalla ja jykevällä soitannalla.

Tutustu tarkemmin

Living Cover

Living Cover

Suosittu bilebändi, joka nostattaa bilefiiliksen kattoon, missä ikinä bändi soittakaan. Living Cover tanssittaa juhlakansaa ja taikoo tanssilattian täyteen kuumilla listahiteillä, kovilla klassikoilla, nostalgisilla kasaribiiseillä ja letkeillä lattareilla.

Tutustu tarkemminPetri Liski & Pelimiehet

Petri Liski & Pelimiehet

PETRI LISKI & PELIMIEHET on varsinainen vauhtipumppu. Ohjelmistoon kuuluu vuosien 1965-2004 vauhdikkaimmat ja seksikkäimmät biisit, jotka lietsovat yleisön hekuman partaan yli.

Tutustu tarkemmin


Rocksteady

Rocksteady

Rocksteady on monipuolinen bilebändi ja viihdeorkesteri. Viimeisten vuosien ajan bändi on esiintynyt menestyksekkäästi ympäri maata yökerhoissa ja yritystilaisuuksissa.

Tutustu tarkemmin


Trabant

Trabant

Trabant jatkaa bilemaailman valloitusta, mitä erilaisimmilla tavoilla, mitä erikoisemmissa paikoissa.

Tutustu tarkemmin