Hurmalta löytyy lähestulkoon kaikki kuviteltavissa oleva ohjelma tapahtumiin

Artistit

Coverbändit

Tunnetut tähtiartistit ja lupaavat uudet kyvyt! Hurman tapahtumissa on nähty esiintymässä esimerkiksi Antti Tuisku, Jenni Vartiainen, Lauri Tähkä, Anna Puu, Sakari Kuosmanen, Vicky Rosti, Lenni-Kalle Taipale, Sami Pitäkö, Johanna Försti, Kirsi Ranto, Laura Voutilainen, Sani, Päivi Lepistö sekä monet monet muut. Kertokaa kenet haluatte, Hurma hoitaa loput.

Tutustu tarkemmin


DJ:t

Esiintyjät ja ohjelmat

Laaja kattaus erilaisia DJ:tä Ammattimainen dj osaa valita tapahtuman luonteeseen ja yleisöön sopivan musiikin koko iltaan.

Tutustu tarkemmin

Jazz

Coverbändit

Jazz Tyylikästä taustamusiikkia esimerkiksi cocktail-tilaisuuteen tai teemajuhliin. Myös tasokkaat jazz-konsertit swingistä freehin.

Tutustu tarkemmin


Klassinen

Klassinen

Voiko tyylikkäämpää ja arvokkaampaa aloitusta tapahtumalle olla, kuin alkumaljat laadukkaan klassisen musiikin kera Hurmasta maailmanluokan tasoa olevat klassisen musiikin ammattilaiset erilaisiin tapahtumiin. Myös taidevalokuvia ja klassista musiikkia yhdistelevä upea spektaakkeli. Kysy lisää.

Tutustu tarkemmin


Muut

Ohjelmapalvelut

Improvisaatioteatteri, musiikkiteatteri, drag-show, sirkus, humalainen tarjoilija, teemajuontajat, aktiviteetit, jne.

Tutustu tarkemmin

Salsa

Salsa

Hurmalla on hyvät kontaktit maan kovimpiin salsa-bändeihin. Salsa, latin, samba, disco-lattarit, zumba, lattarit. Myös ulkolaiset solistit ja tähdet. Salsa-bändi sopii hienosti myös erilaisiin teemajuhliin. Hurmasta myös bändit jotka pystyvät soittamaan salsan ja muiden latin-rytmien lisäksi ihan perinteistä tanssi- ja bilemusiikkia.

Tutustu tarkemmin


Stand up ja juontajat

Coverbändit

Hurman kautta saatavilla oikeastaan kaikki kotimaiset koomikot Hurman tilaisuuksissa on esiintynyt aiemmin esimerkiksi: Ville Myllyrinne, Jacke Björklund, Miika Pettersson, Aku Hirviniemi, Jarkko Tamminen, Janne Kataja, jne. Taidokkaat ja valovoimaiset juontajat kuten Lorenz Backman, Kirsi Ståhlberg jne.

Tutustu tarkemmin

Taikurit

Taikurit

Taidokas taikuri on aina mukavaa katsottavaa Taikurit voivat esittää lava-shown tai niin sanottua close-upia eli lähitaikuutta yleisön joukossa. Tai mikseipä molempia; ensin show ja sitten lähitaikuutta. Taikurit myös lastenjuhliin.

Tutustu tarkemmin


Tanssiryhmät ja -opetus

Tanssiryhmät ja -opetus

Taidokasta tanssiesitystä on aina mukava seurata. Myös kevyet ja leikkimieliset tanssinopetukset ovat pidettyä ohjelmaa esimerkiksi yritysjuhliin, virkistyspäiviin tai vaikka tyhy- ja tyky-päiviin. Showt ja opetus sopivat myös hienosti erilaisiin teemajuhliin. Halutaanpa Hunksit, street-dancea tai vanhaa kunnon valssia, Hurmasta sopivat esiintyjät tapahtumaanne.

Tutustu tarkemmin

Trubaduurit, duot ja triot

Trubaduurit, duot ja triot

Trubaduurit, duot ja triot esiintymään erilaisiin juhliin ja tapahtumiin. Pienempäänkin budjettiin sopivaa elävää musiikkia. Trubaduurit, duot ja triot esiintymään erilaisiin juhliin ja tapahtumiin.

Tutustu tarkemmin