Ohjelmaa juhliin

Ohjelmaa juhliin Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla.

Ohjelmapalvelu ja tapahtumatuotanto alan ammattilaiselta. Kauttamme mm. Ohjelma, catering ja bändi-ohjelma juhliin ja erilaisiin tapahtumiin.

Kauttamme voi tilata laadukasta ohjelmaa cover-bändeistä tanssiryhmiin sekä tunnettuihin tähtiartisteihin. Voit tilata meiltä tilaisuuteesi yksittäisen esiintyjän tai jättää koko tilaisuuden suunnittelun ja toteutuksen meidän hoidettavaksi.

Hurma Tuotannolta on saatavissa tasokkaan ohjelman lisäksi myös erittäin laadukas ääni- ja valotekniikka sekä sen alan parhaiten osaavat ammattilaiset.

Pikkujoulut

Ohjelmaa pikkujouluihin Helsinkiin

Ohjelmaa pikkujouluihin Hurma Tuotanto auttaa pikkujoulujen järjestämisessä. Tilat, catering ja ohjelma helposti kokeneelta kumppanilta. Järjestämme pikkujouluja sekä omissa tiloissamme (Juhlatila Espoon Talli ja Juhlatila M6) että yhteistyökumppanieemme paikoissa eri puolilla pääkaupunkiseutua. Voitte tilata Hurmalta pelkän tilan ja ruoat tai koko paketin ohjelmalla ja teemalla. Hurma toimittaa myös pelkkää ohjelmaa pikkujouluihin Helsinkiin ja koko pääkaupunkiseudun alueelle.… Lue lisää »Pikkujoulut

Tutustu tarkemminPyydä tarjous