häätila pääkaupunkiseudulta

Milloin häiden juhlatila tulee varata? Riittääkö vuosi ennen juhlia?

Häitä suunnittelevat parit hämmästelevät usein kuinka aikaisin juhlatiloja varataan hääjuhlia varten. Pääkaupunkiseudulla aivan suosituimmat tilat varataan jopa vuosia etukäteen. Se kuinka lähellä juhlapäivää juhlatilan voi vielä saada, riippuu monesta seikasta.

Elokuu on nykyään selkeästi suosituin hääjuhlien kuukausi. Sitten tulevat heinä- ja syyskuu ja seuraavina kesä- ja toukokuu.

Hurma Tuotannon omat tilat Juhlatila M6 ja Juhlatila Espoon Talli soveltuvat hyvin myös syys- ja talvihäihin, joten näissä tiloissa myös loka-marras-joulukuu sekä alkuvuoden kuukaudet ovat suosittuja juhlakuukausia.

Usein tammi-huhtikuu ovat hiljaisempia kuukausia juhlatiloilla. Näihin kuukausiin löytyy helpommin vapaita lauantaita lyhyemmälläkin varoitusajalla.

Jos juhlapäivä voi olla muukin viikonpäivä kuin lauantai, vaihtoehtoja löytyy helpommin myös sesongin aikana. Viime vuosina Hurma Tuotanto on järjestänyt paljon hääjuhlia myös perjantaisin sekä jonkin verran sunnuntaisinkin.

Myös juhlatilan sijainti ja laatutaso vaikuttavat saatavuuteen. Kuten arvata saattaa, mitä paremmalla sijainnilla juhlapaikka sijaitsee, sen halutumpi se myös yleensä on. Toki kauempaakin löytyy viehättäviä ja haluttuja juhlapaikkoja.

Hääparit arvioivat juhlatilaa valittaessa sijainnin lisäksi myös muita ominaisuuksia kuten hintaa, juhlien järjestämisen helppoutta, juhlapaikan luotettavuutta, muiden palveluiden laatua, tilan tyyliä, asioinnin sujuvuutta, yms.

Kun hääpari on valmis, juhlatila ilmaantuu. Myös lyhyellä varoitusajalla juhlat saadaan kyllä järjestymään. Juhlatila Espoon Tallin ja Juhlatila M6:en varauskalenterit löytyvät seuraavien linkkien takaa:

JUHLATILA M6 VARAUSKALENTERI

JUHLATILA ESPOON TALLI VARAUSKALENTERI