Juhlatila meren rannalla Espoossa

Villa Rulludd on 1800-luvulla rakennettu suojeltu huvila upealla paikalla meren rannalla ja luonnon keskellä. 

Villa Rulludd sijaitsee vain 20min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta Espoossa, Länsiväylää pitkin. Villan vehreän puutarhan ja piha-alueiden ympäristössä on hienot ulkoilumahdollisuudet ja Villalle pääsee vaikka veneellä.

Voit tehdä varauksen juhlatilaan kätevästi verkkokaupassamme, josta saat myös tilattua tarjoilut, ohjelman ja muut palvelut.

Kaunis pihapiiri, meri ja upea luonto.

Jos etsit juhlatilaa meren rannalta hyvien yhteyksien ääreltä on Villa Rulludd hyvä vaihtoehto.

1800-luvulla rakennettu huvila, kaunis pihapiiri, meri ja luonto luovat upeat puitteet erilaisille tapahtumille.

Villalle on 20min matka Hki keskustasta Länsiväylää pitkin.

Villa Rulludd on unelmien juhlatila esimerkiksi seuraaville juhlille:

häät, syntymäpäivät, pikkujoulut, kokoukset ja muut yritystapahtumat.

Juhlienne kokonaishintaa pystytte arvioimaan nopeasti ja helposti Hurman sivuilta löytyvällä laskurilla.

Kauniilla niemellä sijaitseva Villa Rulludd on harvinaisen hyvin säilynyt esimerkki koko Uudenmaan rannikon varhaisesta huvila- arkkitehtuurista.

Huvilan rakennutti tunnettu valtiopäivä-, liike-, pappis- ja koulumies Alfred Kihlman vuonna 1873

Juhlatilalle saa tuoda omat juomat. Ruoka tulee Hurman yhteistyökumppaneilta.

Villa Rulludd on ensiluokkainen paikka esimerkiksi seuraaville tapahtumille:

Koulutustilaisuudet, häät, kickoffit, kesäjuhlat, pikkujoulut, kokoukset, strategiapäivät, virkistyspäivät, syntymäpäivät, muistotilaisuudet, valmistujaiset, edustustilaisuudet, karonkat, jne.

Tervetuloa tutustumaan juhlatilaan ja keskustelemaan juhlienne järjestelyistä tarkemmin.

Hurmalta helposti tapahtumiin myös kaikki muu tarvittava kuten pystypöydät, pöydät, tuolit, pöytäliinat, servietit, vesikannut, äänentoisto, videotykki, valkokangas, fläppitaulu, esiintyjät, somisteet, kukat, muu tapahtumatekniikka, jne.

Hurma Tuotannon kanssa asioitte kaikista tapahtumaan liittyvistä asioista ”yhdellä luukulla”. Hurman tuottajat auttavat teitä tapahtuman suunnittelussa ja varmistavat, että kaikki tärkeimmät asiat on muistettu ottaa huomioon. Tila on loistava ja olette osaavissa käsissä – varaa tila heti.

Hyvä sijainti

Meri, upea historiallinen pihapiiri sekä Rullaniemen kaunis luonto vain 20min. ajomatkan päässe Helsingin keskustasta. Villalle pääsee myös julkisella liikenteellä ja pysäköintitilaa on hyvin.

Helppous

Satojen - ellei tuhansien - tapahtumien kokemuksella palvelu on hiottu vastaamaan asiakkaiden toiveita mahdollisimman hyvin. Tuokaa vain juomat kylmään, kaikki muu hoituu Hurman puolesta. Tarvittasessa esimerkiksi ohjelma, puhujat, tekniikka, tarjoilut, aktiviteetit, somistus, kukat, valokuvaajat, esiintyjät ja kaikki mitä tapahtumaanne tarvitsette.

Omat juomat, ruoka juhlatilan kumppanilta

Juhlatilalle saa tuoda omat juomat. Ruoat tapahtumiin tulevat Hurma Tuotannon catering kumppanilta. Ensiluokkaisen laadukas ruoka on Hurman tilaisuuksissa aina itsestäänselvyys.

Mitä juhlat maksavat?

Kokeile laskuriamme, jolla lasket juhliesi kokonaishinnan helposti!

Juhlatila Villa Rulludd Espoo

Villa Rulludd on ihanteellinen paikka meren äärellä yritysten kesäjuhlille, kickoffeille, kokouksille, strategiapäiville, johtoryhmän tapaamisille, koulutuspäiville ja muille yritystapahtumille.

Hurmalta saa tarvittaessa myös ohjelmaa kuten puhujat, aktiviteetit, esiintyjät, juontajat jne.  Myös oma ohjelma on toki sallittu.

 

"Hyvä paikka yrityksen kesäjuhlille"

Juhlatila meren rannalla

Villa Rulludd toimii hyvin myös erilaisille kokouksille, strategiapäiville, koulutuksille, asikaastilaisuuksille ja muille henkilöstötapahtumille. Tilassa on laadukas äänentoisto, langaton netti, valkokangas ja laadukas videotykki sekä fläppitauluja. 

Asiasisällön oheen Hurmalta satavissa myös erillaiset ohjelmat: Huvilamuseoon tutustuminen, merelliset aktiviteetit, sanominen, pihapelit, liikunnalliset aktiviteetit, luennot jne.

"Kokouksille, koulutuksille ja asiakastilaisuuksille ihastuttava paikka merellisessä Espoossa"

Juhlatila Villa Rulludd Espoo

Tähän juhlatilaan kelpaa kyllä tuoda niin henkilöstö kuin asiakkaatkin. Merimaiseman ja luonnon ympäröimä kulttuurihistoriallinen helmi.

Villa Rulludd sopii hyvin pikkujouluillekin. Villalle saa tuoda omat juomat ja kaikki muu hoituu helposti Hurma Tuotannolta.

"Loistava pikkujoulupaikka omassa rauhassa, mutta silti lähellä"

Juhlatila Villa Rulludd Espoo

Merelliset häät mielessä? Kaunis Espoon saaristo ympäröi Villa Rulluddia. Villa sijaitsee niemen kärjessä kauniin luonnon ympäröimänä. 

Hääkuvauksille parempaa miljöötä saa hakea. Villan omaan laituriin pääsee myös veneellä. 

Loistava paikka hääjuhlille siis. Hurmalta saa häät tarvittaessa ”avaimet käteen” -mallilla.  Tilan ja ruoan lisäksi Hurmalta saa esimerkiksi tuolihuput tuolien päälle, kukat pöytiin, muut somisteet, bändit, DJ:t jne.  Ja Hurman väki laittaa kaiken valmiiksi. Juhlien jälkeen ei tarvitse itse tehdä muuta kuin hakea maanantaina juhlatilalle jääneet tavarat pois.

Hinta on kohtuullinen, varsinkin, kun saa viedä omat juomat. 

Esimerkiksi Villa House Band maksaa vain 1 450e. Bändi nostaa tunnelman kattoon hetkessä.

"Voiko parempaa paikkaa häille toivoa?"

Ota yhteyttä

Katso lisää kuvia Villa Rulluddissa järjestetyistä hääjuhlista valokuvaaja Mari Lehtisalon blogista täältä.