Juhlatila M6

Juhlatila M6 – Helsingin kattojen yllä – Mannerheimintie 6, 6.krs.

Juhlatila M6 sijaitsee huikealla paikalla aivan Helsingin ydinkeskustassa Stockmannia ja Svenska Teaternia vastapäätä. Koko juhlasalin pituudelta suurista ikkunoista avautuu huikaiseva maisema Esplanadin puiston ja Tuomiokirkon suuntaan. Hurmaava juhlatila yksityisyyttä arvostaville – aivan Helsingin ytimessä.

Juhlatilalle saa tuoda omat juomat.

Ruoka tulee Hurman yhteistyökumppaneilta.

Tilassa voi juhlia klo 01.00 saakka.

Tilaan mahtuu istuviin tilaisuuksiin enintään 90hlö.

Äänentoisto, valkokangas, data-projektori ja fläppitaulu löytyvät.

Juhlatila M6 on unelmien juhlatila esimerkiksi seuraaville juhlille: häät, syntymäpäivät, pikkujoulut, kokoukset ja muut yritystapahtumat.

Katso lisää myös täältä tai Instagramista.

Tutustu Juhlatila M6:n verkkokauppaan

Verkkokaupasta näette varauskalenterin, kaikki hinnat, menut, lisäpalvelut jne.

Pikkujoulut, teemajuhlat, virkistyspäivät ja muut ohjelmapalvelut löytyvät täältä.

Hurma Tuotannon kanssa asioitte kaikista tapahtumaan liittyvistä asioista ”yhdellä luukulla”. Hurman tuottajat auttavat teitä tapahtuman suunnittelussa ja varmistavat, että kaikki tärkeimmät asiat on muistettu ottaa huomioon. Tila on loistava ja olette osaavissa käsissä – varaa tila heti.

Jos etsit juhlatilaa Helsingin keskustasta enintään 90hlö tapahtumalle, on Juhlatila M6 ehdottamasti varteenotettava vaihtoehto.

Hurma Tuotannon juhlatilat sijaitsevat Helsingissä ja Espoossa. Helsingin juhlatila, Juhlatila M6 sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 6A, 6.kerros, Svenska Teaternin kohdalla Mannerheimintien toisella puolella, kulmittain Stockmannia vastapäätä. Koko juhlasalin pituudelta olevista ikkunoista avautuvat upeat maisema yli Helsingin kattojen.

Juhlatila M6:lle pääsee helposti myös autolla. Stockmannin ja Erottajan parkkihalleihin kävelyä vain alle 100-metriä. Luonnollisesti Helsingin keskustaan on helppoa saapua myös julkisilla kulkuneuvoilla. Juhlatilan välittömässä läheisyydessä on runsaasti myös majoitusvaihtoehtoja.

Myös juhlien jatkoille löytyy Helsingin keskustasta paljon yökerhoja ja muita juhlapaikkoja. Juhlatila M6:lla voi olla myöhäisimmillään lähtökohtaisesti klo 01.00 saakka.

Juhlatila ei ole anniskelualuetta, joten omat juomat ovat sallitut. Catering juhlatilalle tulee Hurma Tuotannon yhteistyökumppaneiden kautta.

Hurmalta helposti tapahtumiin myös kaikki muu tarvittava kuten pystypöydät, pöydät, tuolit, pöytäliinat, servietit, vesikannut, äänentoisto, videotykki, valkokangas, fläppitaulu, esiintyjät, somisteet, kukat, muu tapahtumatekniikka, jne.

Juhlatila M6 – Helsingin kattojen yllä soveltuu erinomaisesti esimerkiki seuraaville tapahtumille: kokoukset, pikkujoulut, häät, syntymäpäivät, yritystapahtumat, asiakastilaisuudet, karonkat, aamiaistilaisuudet, vuosijuhlat, kihlajaiset, muistotilaisuudet, seminaarit jne.

KATSO JUHLATILAN VARAUSKALENTERI TÄÄLTÄ

Juhlatila M6 Mannerheimintie 6A, 00100 Helsinki

Juhlatila M6 – Helsingin kattojen yllä

Juhlatila Helsingin keskustassa

Upeat maisemat, paras sijainti

dav

M6 valmiina 50hlö cocktail-tilaisuuteen. Ohjelmana Tia Cohen trio.