Juhlatila Helsingin ydinkeskustassa

Juhlatila M6 sijaitsee huikealla paikalla aivan Helsingin ydinkeskustassa Stockmannia ja Svenska Teaternia vastapäätä. Koko juhlasalin pituudelta suurista ikkunoista avautuu huikaiseva maisema Esplanadin puiston ja Tuomiokirkon suuntaan. Hurmaava juhlatila yksityisyyttä arvostaville – aivan Helsingin ytimessä. 

Voit tehdä varauksen juhlatilaan kätevästi verkkokaupassamme, josta saat myös tilattua tarjoilut, ohjelman ja muut palvelut!

Upeat maisemat, erinomainen sijainti

Jos etsit juhlatilaa Helsingin keskustasta enintään 90hlö tapahtumalle, on Juhlatila M6 ehdottamasti varteenotettava vaihtoehto.

Juhlatila M6 on unelmien juhlatila esimerkiksi seuraaville juhlille: häät, syntymäpäivät, pikkujoulut, kokoukset ja muut yritystapahtumat.

Juhlienne kokonaishintaa pystytte arvioimaan nopeasti ja helposti Hurman sivuilta löytyvällä laskurillamme.

Juhlatila M6:lla voi olla myöhäisimmillään lähtökohtaisesti klo 01.00 saakka. Myös juhlien jatkoille löytyy Helsingin keskustasta paljon yökerhoja ja muita juhlapaikkoja.

Juhlatila M6 on unelmien juhlatila esimerkiksi seuraaville juhlille: häät, syntymäpäivät, pikkujoulut, kokoukset ja muut yritystapahtumat. Esimerkiksi upea tila 50 hengelle cocktail-tilaisuuteen Helsingin keskustassa.

 

Juhlatilalle saa tuoda omat juomat. Ruoka tulee Hurman yhteistyökumppaneilta.

Juhlatila M6 on myös pidetty moderni häätila Helsingin keskustassa.

Tervetuloa tutustumaan juhlatilaan ja keskustelemaan juhlienne järjestelyistä tarkemmin.

Hurmalta helposti tapahtumiin myös kaikki muu tarvittava kuten pystypöydät, pöydät, tuolit, pöytäliinat, servietit, vesikannut, äänentoisto, videotykki, valkokangas, fläppitaulu, esiintyjät, somisteet, kukat, muu tapahtumatekniikka, jne.

Hurma Tuotannon kanssa asioitte kaikista tapahtumaan liittyvistä asioista ”yhdellä luukulla”. Hurman tuottajat auttavat teitä tapahtuman suunnittelussa ja varmistavat, että kaikki tärkeimmät asiat on muistettu ottaa huomioon. Tila on loistava ja olette osaavissa käsissä – varaa tila heti.

Hyvä sijainti

Juhlatila sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Mannerheimintie 6. Juhlatila M6:lle pääsee helposti julkisille liikennevälineillä ja autolla. Stockmannin ja Erottajan parkkihalleihin kävelyä vain alle 100-metriä. Juhlatilan välittömässä läheisyydessä on runsaasti myös majoitusvaihtoehtoja.

Helppous

Satojen juhlien kokemuksella palvelu on hiottu vatsaamaan asiakkaiden toiveita mahdollisimman hyvin. Juhlatilasta löytyy valmiina paljon somistusta, tunnelmavalaistusta, pöydät, pystypöydät, tuoli ja muut kalusteet sekä äänentoiston ja videotykin. Lisäksi paketit sisältävät yleensä pöytäliinat, servietit, astiaston sekä tarvittavan henkilökunnan.


Omat juomat, ruoka juhlatilan kumppanilta

Juhlatilalle saa tuoda omat juomat. Ruoat tapahtumiin tulevat Hurma Tuotannon catering kumppanilta.

Mitä juhlat maksavat?

Kokeile laskuriamme, jolla lasket juhliesi kokonaishinnan helposti!