Juhlatila Helsingin ydinkeskustassa

Juhlatila M6 sijaitsee huikealla paikalla aivan Helsingin ydinkeskustassa Stockmannia ja Svenska Teaternia vastapäätä. Koko juhlasalin pituudelta suurista ikkunoista avautuu huikaiseva maisema Esplanadin puiston ja Tuomiokirkon suuntaan. Hurmaava juhlatila yksityisyyttä arvostaville – aivan Helsingin ytimessä. 

Voit tehdä varauksen juhlatilaan kätevästi verkkokaupassamme, josta saat myös tilattua tarjoilut, ohjelman ja muut palvelut!

Upeat maisemat, erinomainen sijainti

Jos etsit juhlatilaa Helsingin keskustasta enintään 90hlö tapahtumalle, on Juhlatila M6 ehdottamasti varteenotettava vaihtoehto.

Juhlatila M6 on unelmien juhlatila esimerkiksi seuraaville juhlille: häät, syntymäpäivät, pikkujoulut, kokoukset ja muut yritystapahtumat.

Juhlienne kokonaishintaa pystytte arvioimaan nopeasti ja helposti Hurman sivuilta löytyvällä laskurillamme.

Juhlatila M6:lla voi olla myöhäisimmillään lähtökohtaisesti klo 01.00 saakka. Myös juhlien jatkoille löytyy Helsingin keskustasta paljon yökerhoja ja muita juhlapaikkoja.

Juhlatila M6 on unelmien juhlatila esimerkiksi seuraaville juhlille: häät, syntymäpäivät, pikkujoulut, kokoukset ja muut yritystapahtumat. Esimerkiksi upea tila 50 hengelle cocktail-tilaisuuteen Helsingin keskustassa.

 

Juhlatilalle saa tuoda omat juomat. Ruoka tulee Hurman yhteistyökumppaneilta.

Juhlatila M6 on myös pidetty moderni häätila Helsingin keskustassa.

Tervetuloa tutustumaan juhlatilaan ja keskustelemaan juhlienne järjestelyistä tarkemmin.

Hurmalta helposti tapahtumiin myös kaikki muu tarvittava kuten pystypöydät, pöydät, tuolit, pöytäliinat, servietit, vesikannut, äänentoisto, videotykki, valkokangas, fläppitaulu, esiintyjät, somisteet, kukat, muu tapahtumatekniikka, jne.

Hurma Tuotannon kanssa asioitte kaikista tapahtumaan liittyvistä asioista ”yhdellä luukulla”. Hurman tuottajat auttavat teitä tapahtuman suunnittelussa ja varmistavat, että kaikki tärkeimmät asiat on muistettu ottaa huomioon. Tila on loistava ja olette osaavissa käsissä – varaa tila heti.

Hyvä sijainti

Juhlatila sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Mannerheimintie 6. Juhlatila M6:lle pääsee helposti julkisille liikennevälineillä ja autolla. Stockmannin ja Erottajan parkkihalleihin kävelyä vain alle 100-metriä. Juhlatilan välittömässä läheisyydessä on runsaasti myös majoitusvaihtoehtoja.

Helppous

Satojen juhlien kokemuksella palvelu on hiottu vatsaamaan asiakkaiden toiveita mahdollisimman hyvin. Juhlatilasta löytyy valmiina paljon somistusta, tunnelmavalaistusta, pöydät, pystypöydät, tuoli ja muut kalusteet sekä äänentoiston ja videotykin. Lisäksi paketit sisältävät yleensä pöytäliinat, servietit, astiaston sekä tarvittavan henkilökunnan.


Omat juomat, ruoka juhlatilan kumppanilta

Juhlatilalle saa tuoda omat juomat. Ruoat tapahtumiin tulevat Hurma Tuotannon catering kumppanilta.

Mitä juhlat maksavat?

Kokeile laskuriamme, jolla lasket juhliesi kokonaishinnan helposti!

Pikkujoulut 2019 Tarjous

Juhlatila M6 on suosittu paikka pikkujouluille. M6:lle on helppo järjestää juhlat. Juomat saa tuoda itse ja ruoat järjestyvät helposti juhlatilan kumppaneilta.

Hurmalta saa tarvittaessa myös ohjelmaa kuten bändit, Dj:t ja juontajat.  Myös oma ohjelma on sallittu.

Suosittuja ovat myös erilaiset teemajuhlat. Hurma somistaa tilan valitun teeman mukaisesti.

"Hyvä paikka pikkujouluille Helsingin keskustassa!"

Mannerheimintie 6A, 00100 helsinki

Juhlatila M6 toimii hyvin myös erilaisille kokouksille ja muille henkilöstötapahtumille. Tilassa on laadukas äänentoisto, langaton netti, iso valkokangas ja laadukas videotykki sekä fläppitauluja. 

Asiasisällön oheen Hurmalta myös esimerkiksi kaupunkisuunnistus ja muut liikunnalliset aktiviteetit.

Hurma auttaa mielellään myös puhujan löytämisessä.

"Tämä uusi kokoustila Mannerheimintiellä toimii hyvin erilaisille yritystapahtumille"

Juhlatila M6

M6:lla on järjestetty paljon 50v.-juhlia. Hyvä sijainti, omat juomat ja juhlien järjestämisen helppous ovat paikan vahvuuksia. 

Hurma Tuotanto hoitaa tarvittaessa kaiken alusta loppuun. Bändin, Dj:n, somistamisen, siivouksen, jne. 

Ruoka M6:lla on erittäin laadukasta ja yö-ruokana hodarit varmistavat sen, että vieraat jaksavat myöhäiseen yöhön.

"Nopealla aikataululla hyvin järjestetyt 50v.-syntymäpäivät. Kaikki toimi luvatusti ja juhlat olivat onnistuneet"

Näkymä Juhlatila M6:en ikkunoista

M6:lle on helppo järjestää karonkka. Hurma Tuotanto hoitaa kaiken tarvittavan. Riittää kun toimittaa juomat kylmään edellisenä päivänä ja saapuu juhla-asussa paikalle. Laadukas buffet-ruokailu ja ystävällinen henkilökunta. Juhlavieraat arvostavat, kun juhlatilalle on niin helppo saapua.

"Kiva juhlatila karonkalle Helsingin keskustasta"

Juhlatila M6

Loistava paikka hääjuhlille. Hurmalta saa myös tuolihuput mustien tuolien päälle, kukat pöytiin ja Hurman väki laittaa kaiken valmiiksi. Juhlien jälkeen ei tarvitse itse tehdä muuta kuin hakea maanantaina jääneet tavarat pois.

Hinta on kohtuullinen, varsinkin, kun saa viedä omat juomat. 

Esimerkiksi M6 House Band maksaa vain 1 350e. Bändi nostaa tunnelman kattoon hetkessä.

"Ihana paikka urbaaneille häille. Vanha kirkko on aivan vieressä"

Ota yhteyttä