JUOMAT

Juhlatilalle saa tuoda omat juomat.

CATERING

Cateringin tulee ottaa Hurma Tuotannon yhteistyökumppaneilta.

HENKILÖMÄÄRÄ

Tilaan mahtuu mukavasti istuvaan tilaisuuteen jopa 150hlö.

PAKETTI SISÄLTÄÄ

Tarjouksiimme sisältyvät aina pöydät, tuolit, pöytäliinat, vesipullot ja servietit sekä kaikki tarvittavat astiat ja henkilökunnan cateringin toteuttamiseksi.

Pakettiin kuuluu myös äänentoiston puheita, levymusiikkia ja mahdollista bändiä varten, juhlatilan tunnelmavalaistuksen sekä levymusiikkia koko tilaisuuteen. Voitte toki tuoda myös oman koneen ja musiikit.

VALKOKANGAS JA VIDEOTYKKI

Tallilta löytyy kiinteästi iso valkokangas sekä videotykki.

JUHLA-AIKA

Juhla-aika on klo 24.00 saakka. Sitä on mahdollista jatkaa lisäkorvausta vastaan klo 01.00 tai klo 02.00 saakka.

TAPAHTUMAOHJELMA

Autamme mielellämme myös ohjelman kanssa. Esimerkiksi hääbändit kauttamme maksavat noin 1000-1500e (hieman kokoonpanon suuruudesta riippuen). Meiltä löytyy myös koomikot, taikurit, soluttautuja, humalaiset tarjoilijat, tanssijat. jne.

KORISTELUAIKA

Juhlatilaa saa tulla koristelemaan juhlia edeltävänä päivänä ellei tilassa ole silloin muuta tapahtumaa. Jos tilassa on jokin tapahtuma juhlianne edeltävänä päivänä, hoitaa Tallin henkilökunta juhlatilan koristelun ja somistamisen ennalta sovitun suunnitelman mukaisesti.

WC-TILAT

Juhlatilalla on hyvin wc-tiloja. Kolme tavallista vessaa ja yksi iso ”morsiamen-wc”.

PYSÄKÖINTI

Tallin pihalla on mukavasti paikoitustilaa autoille.

TALLI-ISÄNTÄ/-EMÄNTÄ

Talli-isäntä/-emäntä on paikalla koko tilaisuuden ajan. Hän huolehtii esim. wc-paperien ja käsipyyhkeiden riittävyydestä yms. Hän laittaa myös ovet lukkoon ja hälyttimet päälle juhlien jälkeen.

SIIVOUS

Hurma Tuotanto huolehtii juhlatilan siivouksesta ennen ja jälkeen tapahtumanne. Siivouksen hinta sisältyy kokonaispakettiemme hintoihin.

LÖYTÖTAVARAT

Juhlatilalle jääneiden tavaroiden pois hakeminen sovitaan erikseen. Usein tavarat ja yli jääneet juomat haetaan maanantaina.


Katso myös esimerkkejä menuista.