Tunnelmallinen juhlatila Espoossa

Upea vanhaan talliin rakennettu tunnelmallinen juhlatila. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi hääjuhlien tai pikkujoulujen pitämiseen. Juhlatilaan saa tuoda omat juomat.

Osoitteessa Finnoontie 3, 02270 Espoo. Vain 20 min Länsiväylää Helsingin keskustaan. Talliin mahtuu helposti 150 henkilön juhlat. Catering juhliin tulee Hurman yhteistyökumppaneilta ja juomat Tallille saa asiakas tuoda itse. Juhlatila Espoon Talli on helppo ja luotettava paikka juhlien järjestämiselle. Hurman kokenut henkilökunta huolehtii, että juhlissanne on kaikki tarvittava ja sovitussa kokonaisbudjetissa pysytään. Juhlapaketit sisältävät usein esimerkiksi seuraavia osa-alueita: ruoka, astiat, henkilökunta, pöydät, tuolit, pöytäliinat, tunnelmavalaistus, äänentoisto, bändi, somistus jne.

Voit tehdä varauksen juhlatilaan kätevästi verkkokaupassamme, josta saat myös tilattua tarjoilut, ohjelman ja muut palvelut!

Nyt lisähintaan varattavissa myös ihastustuttava tallivintti ja Alvarin sauna

Juhlienne kokonaishintaa pystytte arvioimaan myös nopeasti ja helposti Hurman sivuilta löytyvällä laskurillamme.

Juhlia tässä tunnelmallisessa tallissa voi jatkaa klo 02.00 saakka. Hurman kautta myös kaikki tarvittava ohjelma juhliinne.

Tallivinttiä vuokrataan varsinaisen juhlatilan lisätilaksi. Tallivintti soveltuu esimerkiksi vihkimiseen tai cocktail-tilaisuuteen ennen varsinaisen illallisen alkamista. Tallivintti on kylmä tila. 

Alvarin sauna on ihastuttava asuntovaunuun rakennettu siirrettävä puusauna. Alvarin sauna on vuokrattavissa pientä lisähintaa vastaan Juhlatila Espoon Tallin juhlien oheen. Lue lisää Alvarin saunasta täältä.

Tervetuloa tutustumaan juhlatilaan ja keskustelemaan juhlienne järjestelyistä tarkemmin.

Esimerkkejä juhlatilan alatason pöytäjärjestyksistä löytyy täältä: Juhlatila Espoon Talli poutajarjestyksia. Alataso on kooltaan noin 11m x  12m. Pisin parvi noin 15m x 3m ja kaksi lyhyempää noin 8,5m x 3m. Näiden lisäksi wc:t ja catering-tila.

Hurma Tuotannon kanssa asioitte kaikista tapahtumaan liittyvistä asioista ”yhdellä luukulla”. Hurman tuottajat auttavat teitä tapahtuman suunnittelussa ja varmistavat, että kaikki tärkeimmät asiat on muistettu ottaa huomioon. Tila on loistava ja olette osaavissa käsissä – varaa tila heti.

Mitä juhlatilasta on sanottu?

"Iso kiitos Hurmalle täydellisten häiden järjestämisestä! Vieraat viihtyivät ja kaikki meni aivan nappiin. Vierailta sateli kehuja, mm kuinka säpsäkkä Talli-isäntämme oli ja kuinka jouhevasti ruokailu sujui muihin häihin verrattuna. Emme voisi olla tyytyväisempiä!"
Hääpari
Tammikuu 2017
"Aivan ihanan ikimuistoiset häät Juhlatila Espoon Tallilla. Juhlat sekä paikka saivat mielettömästi kehuja juhlavierailta! :)"
Hääpari
Tammikuu 2015

Hyvä sijainti

Juhlatila sijaitsee Espoossa Suomenojalla osoitteessa Finnoontie 3, 02270 Espoo. Paikalle pääsee ihan viereen myös julkisella liikenteellä. Helsingin keskustasta parhaimmillaan vain 20min matka Länsiväylää pitkin.

Helppous

Satojen juhlien kokemuksella palvelu on hiottu vatsaamaan asiakkaiden toiveita mahdollisimman hyvin. Juhlatilasta löytyy valmiina paljon somistusta (esimerkikis katossa olevat suuret kankaat), tunnelmavalaistusta, pöydät, pystypöydät, tuoli ja muut kalusteet sekä äänentoiston ja videotykin. Lisäksi paketit sisältävät yleensä pöytäliinat, servietit, astiaston sekä tarvittavan henkilökunnan.


Omat juomat, ruoka juhlatilan kumppanilta

Juhlatilalle saa tuoda omat juomat. Ruoat tapahtumiin tulevat Hurma Tuotannon catering kumppanilta.

Sopii myös pienemmille seurueille

Juhlatila Espoon Tallin saliin mahtuu enimmillään jopa 150hlö. 96hlö alatasolle ja max 60hlö juhlatilan parville. Parvilta näkee ja kuulee hyvin alas saliin. Juhlatila on silti sopiva myös pienemmille seurueille. Sali ei tunnu liian isolta edes 20hlö seurueelle. Lämminhenkinen juhlatila jossa on mukava akustiikka ja tunnelmallinen valaistus.

Pihalla myös puusauna

Juhlatila Espoon Tallin pihalta löytyy ihastuttava pieni puusauna. Tallin pihapiirissä on järjestetty myös monenlaisia virkistyskisailuja piha-olympialaisista villin lännen teemajuhliin. Juhlatilat Espoo Jos tutkitte juhlatiloja Espoosta, tulkaa ehdottomasti katsomaan myös Juhlatila Espoon Talli. Järjestämme juhlatilan esittelyjä viikottain – lähtökohtaisesti arkisin virka-aikaan, mutta myös klo 16-18 arki-illat ovat mahdollisia näytöille. Toisinaan myös lauantaisin, ennen juhlien alkamista on mahdollista käydä juhlatilaa katsomassa.

Mukava juhlatila Espoossa monenlaisiin tapahtumiin

Juhlatila Espoon Talli soveltuu hyvin monenlaisiin tapahtumiin. Olemme järjestäneet esimerkiksi: pikkujoulut, häät, syntymäpäivät, kesäjuhlat, virkistyspäivät, muistotilaisuudet, kokoukset, vuosijuhlat, järjestöjuhlat, asiakasilta, työhyvinvointipäivät jne.

Mitä juhlat maksavat?

Kokeile laskuriamme, jolla lasket juhliesi kokonaishinnan helposti!