Juhlatila Espoon Talli

Upea vanhaan talliin rakennettu tunnelmallinen juhlatila. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi hääjuhlien tai pikkujoulujen pitämiseen. Juhlatilaan saa tuoda omat juomat.

Osoitteessa Finnoontie 3, 02270 Espoo. Vain 20 min Länsiväylää Helsingin keskustaan. Talliin mahtuu helposti 150 henkilön juhlat. Catering juhliin tulee Hurman yhteistyökumppaneilta ja juomat Tallille saa asiakas tuoda itse. Juhlatila Espoon Talli on helppo ja luotettava paikka juhlien järjestämiselle. Hurman kokenut henkilökunta huolehtii, että juhlissanne on kaikki tarvittava ja sovitussa kokonaisbudjetissa pysytään. Juhlapaketit sisältävät usein esimerkiksi seuraavia osa-alueita: ruoka, astiat, henkilökunta, pöydät, tuolit, pöytäliinat, tunnelmavalaistus, äänentoisto, bändi, somistus jne.

Tutustu Juhlatila Espoon Tallin verkkokauppaan

Verkkokaupasta näette varauskalenterin, kaikki hinnat, menut, lisäpalvelut jne.

Juhlienne kokonaishintaa pystytte arvioimaan myös nopeasti ja helposti Hurman sivuilta löytyvällä laskurillamme.

Juhlia tässä tunnelmallisessa tallissa voi jatkaa klo 02.00 saakka. Hurman kautta myös kaikki tarvittava ohjelma juhliinne.

Tervetuloa tutustumaan juhlatilaan ja keskustelemaan juhlienne järjestelyistä tarkemmin.

Esimerkkejä juhlatilan alatason pöytäjärjestyksistä löytyy täältä: poytakartta-juhlatila-eri-vaihtoehtoja-1.

Työhyvinvointiin liittyvät ohjelmat löytyvät täältä.  Pikkujoulut, teemajuhlat, virkistyspäivät ja muut ohjelmapalvelut löytyvät täältä.

Hurma Tuotannon kanssa asioitte kaikista tapahtumaan liittyvistä asioista "yhdellä luukulla". Hurman tuottajat auttavat teitä tapahtuman suunnittelussa ja varmistavat, että kaikki tärkeimmät asiat on muistettu ottaa huomioon. Tila on loistava ja olette osaavissa käsissä - varaa tila heti.

Sanottua

"Iso kiitos Hurmalle täydellisten häiden järjestämisestä! Vieraat viihtyivät ja kaikki meni aivan nappiin. Vierailta sateli kehuja, mm kuinka säpsäkkä Talli-isäntämme oli ja kuinka jouhevasti ruokailu sujui muihin häihin verrattuna. Emme voisi olla tyytyväisempiä!"

Hääpari tammikuu 2017

"Aivan ihanan ikimuistoiset häät Juhlatila Espoon Tallilla. Juhlat sekä paikka saivat mielettömästi kehuja juhlavierailta! :)"

Hääpari marraskuu 2015