Juhlatila Espoon Talli

Upea vanhaan talliin rakennettu tunnelmallinen juhlatila. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi hääjuhlien tai pikkujoulujen pitämiseen. Juhlatilaan saa tuoda omat juomat.

Osoitteessa Finnoontie 3, 02270 Espoo. Vain 20 min Länsiväylää Helsingin keskustaan. Talliin mahtuu helposti 150 henkilön juhlat. Catering juhliin tulee Hurman yhteistyökumppaneilta ja juomat Tallille saa asiakas tuoda itse. Juhlatila Espoon Talli on helppo ja luotettava paikka juhlien järjestämiselle. Hurman kokenut henkilökunta huolehtii, että juhlissanne on kaikki tarvittava ja sovitussa kokonaisbudjetissa pysytään. Juhlapaketit sisältävät usein esimerkiksi seuraavia osa-alueita: ruoka, astiat, henkilökunta, pöydät, tuolit, pöytäliinat, tunnelmavalaistus, äänentoisto, bändi, somistus jne.

Nyt lisähintaan varattavissa myös ihastuttava tallivintti sekä Alvarin sauna saunavaunu.

Tallivintti on kylmä tila. Tallivinttiä vuokrataan varsinaisen juhlatilan lisätilaksi. Tallivintti soveltuu esimerkiksi vihkimiseen tai cocktail-tilaisuuteen ennen varsinaisen illallisen alkamista.

Alvarin sauna on ihastuttava asuntovaunuun rakennettu siirrettävä puusauna. Alvarin sauna on vuokrattavissa pientä lisähintaa vastaan Juhlatila Espoon Tallin juhlien oheen. Lue lisää Alvarin saunasta täältä.

Juhlienne kokonaishintaa pystytte arvioimaan myös nopeasti ja helposti Hurman sivuilta löytyvällä laskurillamme.

Juhlia tässä tunnelmallisessa tallissa voi jatkaa klo 02.00 saakka. Hurman kautta myös kaikki tarvittava ohjelma juhliinne.

Tervetuloa tutustumaan juhlatilaan ja keskustelemaan juhlienne järjestelyistä tarkemmin.

Esimerkkejä juhlatilan alatason pöytäjärjestyksistä löytyy täältä: Juhlatila Espoon Talli poutajarjestyksia. Alataso on kooltaan noin 11m x  12m. Pisin parvi noin 15m x 3m ja kaksi lyhyempää noin 8,5m x 3m. Näiden lisäksi wc:t ja catering-tila.

Työhyvinvointiin liittyvät ohjelmat löytyvät täältä.  Pikkujoulut, teemajuhlat, virkistyspäivät ja muut ohjelmapalvelut löytyvät täältä.

Hurma Tuotannon kanssa asioitte kaikista tapahtumaan liittyvistä asioista ”yhdellä luukulla”. Hurman tuottajat auttavat teitä tapahtuman suunnittelussa ja varmistavat, että kaikki tärkeimmät asiat on muistettu ottaa huomioon. Tila on loistava ja olette osaavissa käsissä – varaa tila heti.

Sanottua

”Iso kiitos Hurmalle täydellisten häiden järjestämisestä! Vieraat viihtyivät ja kaikki meni aivan nappiin. Vierailta sateli kehuja, mm kuinka säpsäkkä Talli-isäntämme oli ja kuinka jouhevasti ruokailu sujui muihin häihin verrattuna. Emme voisi olla tyytyväisempiä!”

Hääpari tammikuu 2017

”Aivan ihanan ikimuistoiset häät Juhlatila Espoon Tallilla. Juhlat sekä paikka saivat mielettömästi kehuja juhlavierailta! :)”

Hääpari marraskuu 2015

 

Hyvä sijainti 

Juhlatila sijaitsee Espoossa Suomenojalla osoitteessa Finnoontie 3, 02270 Espoo. Paikalle pääsee ihan viereen myös julkisella liikenteellä. Helsingin keskustasta parhaimmillaan vain 20min matka Länsiväylää pitkin.

Helppo järjestää juhlat

Hurma Tuotannolla on juhlatilat sekä Helsingissä että Espoossa. Espoon juhlatilassa juhlia on järjestetty jo useamman vuoden ajan. Satojen juhlien kokemuksella palvelu on hiottu vatsaamaan asiakkaiden toiveita mahdollisimman hyvin.  Juhlatilasta löytyy valmiina paljon somistusta (esimerkikis katossa olevat suuret kankaat), tunnelmavalaistusta, pöydät, pystypöydät, tuoli ja muut kalusteet sekä äänentoiston ja videotykin. Lisäksi paketit sisältävät yleensä pöytäliinat, servietit, astiaston sekä tarvittavan henkilökunnan.

Omat juomat, ruoka juhlatilan kumppanilta

Juhlatilalle saa tuoda omat juomat. Ruoat tapahtumiin tulevat Hurma Tuotannon catering kumppanilta.

Sopii myös pienemmille seurueille

Juhlatila Espoon Tallin saliin mahtuu enimmillään jopa 150hlö. 96hlö alatasolle ja max 60hlö juhlatilan parville. Parvilta näkee ja kuulee hyvin alas saliin.  Juhlatila on silti sopiva myös pienemmille seurueille. Sali ei tunnu liian isolta edes 20hlö seurueelle. Lämminhenkinen juhlatila jossa on mukava akustiikka ja tunnelmallinen valaistus.

Pihalla myös puusauna

Juhlatila Espoon Tallin pihalta löytyy ihastuttava pieni puusauna. Tallin pihapiirissä on järjestetty myös monenlaisia virkistyskisailuja piha-olympialaisista villin lännen teemajuhliin. Juhlatilat Espoo Jos tutkitte juhlatiloja Espoosta, tulkaa ehdottomasti katsomaan myös Juhlatila Espoon Talli. Järjestämme juhlatilan esittelyjä viikottain – lähtökohtaisesti arkisin virka-aikaan, mutta myös klo 16-18 arki-illat ovat mahdollisia näytöille. Toisinaan myös lauantaisin, ennen juhlien alkamista on mahdollista käydä juhlatilaa katsomassa.

Mukava juhlatila Espoossa monenlaisiin tapahtumiin

Juhlatila Espoon Talli soveltuu hyvin monenlaisiin tapahtumiin. Olemme järjestäneet esimerkiksi: pikkujoulut, häät, syntymäpäivät, kesäjuhlat, virkistyspäivät, muistotilaisuudet, kokoukset, vuosijuhlat, järjestöjuhlat, asiakasilta, työhyvinvointipäivät jne.

Kysy lisää, pyydä tarjous, tutustu verkkokaupassa

Juhlatila Espoon Tallin verkkokaupasta näet valmiita paketteja tai rakennat kokonaan oman juhlakokonaisuuden. Kokeile rohkeasti erilaisia vaihtoehtoja, vertaile hintoja ja tutstu palveluihimme tarkemmin. Teemme mielellämme myös perinteisen tarjouksen tapahtumastanne. Kysykää lisää puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse.

KATSO JUHLATILAN VARAUSKALENTERI TÄÄLTÄ