Alvarin sauna

Alvarin sauna on asuntovaunuun rakennettu tunnelmallinen siirrettävä sauna. Sauna on lähtökohtaisesti Juhlatila Espoon Tallilla vuokrattavissa pieneen lisähintaan Tallin juhlien oheen, mutta sauna on mahdollista siirtää myös muualle.

Nauti aidosta puusaunan tunnelmasta ja unohda arjen huolet. Palanen aidointa suomalaisuutta ihastuttavassa ympäristössä Juhlatila Espoon Tallilla – tai siellä minne saunavaunun tilaatte. Mökkitunnelmaa vaikka keskellä kaupunkia.

Voitte tilata Alavrin saunan myös omiin juhliinne minne tahansa. Haluatteko tämän elämyksellisen saunakokemuksen yrityksenne pihalle tai jollekin juhlatilalle? Pyydä tarjous.

Alvarin saunan voi varata Juhlatila Espoon Tallin lisäpalveluksi. Varaa sauna vaikkapa pikkujoulujen oheen. Osa voi saunoa ja osa jatkaa juhlia Tallin tunnelmallisessa juhlatilassa. Alvarin sauna voi olla hyvin myös osa vaikkapa työhyvinvointipäivää.

Saunapakettiimme kuuluvat pyyhkeet, vedet, puut sekä saunamestari huolehtimaan saunan lämmityksestä ja saunomisen sujuvuudesta muutenkin. Tarvittaessa hoidamme saunalle myös tarjoilut.