Nauti aidosta puusaunan tunnelmasta ja unohda arjen huolet

Alvarin sauna on asuntovaunuun rakennettu tunnelmallinen siirrettävä sauna. Sauna on lähtökohtaisesti Juhlatila Espoon Tallilla vuokrattavissa pieneen lisähintaan Tallin juhlien oheen, mutta sauna on mahdollista siirtää myös muualle. 

Palanen aidointa suomalaisuutta

Nauti saunomisesta ihastuttavassa ympäristössä Juhlatila Espoon Tallilla – tai siellä minne saunavaunun tilaatte. Mökkitunnelmaa vaikka keskellä kaupunkia.

Saunapakettiimme kuuluvat pyyhkeet, vedet, puut sekä saunamestari huolehtimaan saunan lämmityksestä ja saunomisen sujuvuudesta muutenkin. Tarvittaessa hoidamme saunalle myös tarjoilut.

Voitte tilata Alvarin saunan omiin juhliinne minne tahansa. Haluatteko tämän elämyksellisen saunakokemuksen yrityksenne pihalle tai jollekin juhlatilalle? Pyydä tarjous.

Alvarin saunan voi varata Juhlatila Espoon Tallin lisäpalveluksi. Varaa sauna vaikkapa pikkujoulujen oheen. Osa voi saunoa ja osa jatkaa juhlia Tallin tunnelmallisessa juhlatilassa. Alvarin sauna voi olla hyvin myös osa vaikkapa työhyvinvointipäivää.

Tervetuloa tutustumaan Alvarin saunaan ja keskustelemaan järjestelyistä tarkemmin.

Hurma Tuotannon kanssa asioitte kaikista tapahtumaan liittyvistä asioista ”yhdellä luukulla”. Hurman tuottajat auttavat teitä tapahtuman suunnittelussa ja varmistavat, että kaikki tärkeimmät asiat on muistettu ottaa huomioon. Tila on loistava ja olette osaavissa käsissä – varaa tila heti.

Pyydä tarjous

040 5534158

Arkisin klo 8-17