Juhlatila Espoon Talli – Vanha hevossairaala muuttui tapahtumatilaksi

Juhlatila Espoon Talli ulkoa Finnoontie 3

Juhlatila Espoon Talli on vanhaan hevostalliin rakennettu tunnelmallinen juhlatila Espoon Suomenojalla osoitteessa Finnoontie 3, 02270 Espoo. Tallille on vain 20 minuutin matka Hki keskustasta ja paikalle pääsee hyvin myös julkisella liikenteellä.

Juhlatila Espoon Talli – Vanha hevossairaala muuttui tapahtumatilaksi
Juhlatila Espoon Tallille on nopeimmillaan vain 20min matka Helsingin keskustasta.

Talo on 1940-luvulla rakennettu vanha hevossairaala, jossa kuuleman mukaan hevoset ovat olleet karanteenissa aikanaan. Sittemmin vuosikymmenten saatossa Tallissa tiedetään toimineen ainakin sikalan, venekaupan ja rakennusliikkeen. Viimeiset vuodet ennen juhlatilaa Tallilla toimi design- ja käsityötuotteita myyvä putiikki Kauppa&Galleria Talli, metallisepän paja sekä puusepänverstas.

Vuonna 2014 Hurma Tuotannon yrittäjät alkoivat remontoimaan Tallia tapahtumatilaksi ja kesällä 2015 Tallilla vietettiin ensimmäiset hääjuhlat.

Juhlatila Espoon Talli – Vanha hevossairaala muuttui tapahtumatilaksi
Juhlatila Espoon Talli on suosittu häiden juhlatila.

Tallilla on helppo järjestää juhlia

Hurma Tuotannon ajatus on alusta alkaen ollut tehdä juhlien järjestämisestä asiakkaille mahdollisimman helppoa. Satojen juhlien kokemuksella palvelu on hiottu vastaamaan asiakkaiden toiveita mahdollisimman hyvin.  Juhlatilasta löytyy valmiina paljon somistusta (esimerkiksi katossa olevat suuret kankaat), tunnelmavalaistusta, pöydät, pystypöydät, tuolit ja muut kalusteet sekä äänentoisto ja videotykki. Lisäksi paketit sisältävät yleensä pöytäliinat, servietit, astiaston sekä tarvittavan henkilökunnan. Asiakkaat pääsevät valmistelemaan tilaa jo juhlia edeltävänä päivänä ja juhlien jälkeen yöllä asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään. Hurma siivoaa tilan ja asiakas voi hakea tavaransa pois seuraavana arkipäivänä.

Juhlatila Espoon Talli – Vanha hevossairaala muuttui tapahtumatilaksi
Tunnelmallinen juhlatila hyvien kulkuyhteyksien päässä. Paikalle myös julkisella liikenteellä.

Asiakas saa tuoda omat juomat, ruoat tulevat juhlatilan kumppaneilta

Hurma Tuotannolla on useita loistavia catering-kumppaneita, joten sopivaa ruokaa löydetään varmasti jokaiseen budjettiin ja makuun.

Tilaa ei ole liian iso pienellekään seurueille. Juhlatilaan mahtuu istuvaan tilaisuuteen enintään 150hlö. Alas lattiatasolle enintään 96hlö istumaan ja kolmella seinustalla kiertäville parville enintään 60hlö. Lämminhenkinen tila ei tunnu liian suurelta edes parinkymmenen henkilön seurueelle.

Juhlatila Espoon Talli – Vanha hevossairaala muuttui tapahtumatilaksi
Tallille on helppo tulla järjestämään juhlat. Tilassa on paljon somisteita jo valmiina.

Talli-vintti lisätilaksi juhliin

Varsinaisen juhlatilan vieressä on 180m2 kokoinen talli-vintti jota on mahdollista käyttää varsinaisen juhlatilan lisätilana. Talli-vinttiä voi käyttää vaikkapa hääjuhlissa vihkimiseen tai yritystapahtumissa erilaisiin aktiviteetteihin.

Juhlatila Espoon Talli – Vanha hevossairaala muuttui tapahtumatilaksi
Ihana Tallin vintti vain 20min matka Hki keskustaan. Ihastuttava juhlatila häille ja yritysjuhlille.

Pihalla myös puusauna

Juhlatila Espoon Tallin pihalta löytyy ihastuttava pieni puusauna. Alvarin sauna on vuokrattavissa pienellä lisähinnalla tapahtumien käyttöön. Jotkut hääparit ovat keksineet käyttää saunaa myös piilo-baarina.

Alvarin sauna
Siirrettävä sauna Helsinki, Espoo, Vantaa.

Kesäjuhlia, virkistypäiviä, pikkujouluja, häitä ja syntymäpäiviä

Tallin pihapiirissä on järjestetty myös monenlaisia virkistyspäivien kisailuja piha-olympialaisista villin lännen teemajuhliin. Juhlatila Espoon Talli soveltuukin hyvin monenlaisiin tapahtumiin. Tallilla on järjestetty esimerkiksi: pikkujoulut, häät, syntymäpäivät, kesäjuhlat, virkistyspäivät, muistotilaisuudet, kokoukset, vuosijuhlat, järjestön juhlat, asiakasilta, työhyvinvointipäivät jne. Erilaiset teemajuhlat ovat erityisesti yritystapahtumille hauskaa sisältöä.

villi länsi teemajuhlat Juhlatila Espoon Tallilla
Talli soveltuu hyvin erilaisiin teemajuhliin. Esimerkiksi wild west on ollut pidetty teema

Tallilla järjestetään paljon häitä ympäri vuoden. Tilan tunnelman ja lämminhenkisyyden vuoksi Talli on erityisen suosittu myös talvi häille.

Sovi juhlatilaan tutustuminen myynti@hurmatuotanto.fi tai pyydä tarjous. Voit myös arvioida tapahtumanne kustannuksia helposti sivuiltamme löytyvällä laskurilla tai rakentaa oman juhlakokonaisuuden verkkokaupassamme.