Juhlatila M6:en huputetut pystypöydät

Juhlat Helsingin kattojen yllä. Urbaani juhlatila Helsingin ytimessä.

Juhlatila M6 oli äänestetty asiakkaidemme toimesta ehdolle vuoden juhlatilaksi Love Me Do -häämessujen vuoden hääyritys kilpailussa. Juhlatila M6 sijaitsee parhaalla paraatipaikalla Helsingin ytimessä osoitteessa Mannerheimintie 6A, 6.kerros.

Juhlatila M6 on Hurma Tuotannon toinen oma juhlatila Juhlatila Espoon Tallin ohella. M6:lla pidettiin ensimmäiset juhlat pikkujoulukaudella 2017. Juhlatila on saanut Hurman asiakkailta hyvän vastaanoton ja ollut kovassa käytössä alusta alkaen. Keskeinen sijainti, upeat maisemat, omat juomat sekä tapahtumien järjestämisen helppous ovat tilan vahvuuksia. M6:lle mahtuu istuvaan tilaisuuteen jopa 90hlö.

Juhlatila M6, Helsingin katoojen yllä

Juhlatila M6 on ihanteellinen tila max 90hlö tapahtumille

Kulkuyhteydet Helsingin keskustaan ovat luonnollisesti hyvät ja majoittuminen ja jatkopaikat löytyvät aivan kulman takaa. Helsingin vanha kirkko sijaitsee myös viereisessä korttelissa. Hääjuhlissa juhlaseurue voi helposti kävellä vihkimisen jälkeen juhlatilalle. Tosin jos Vanhaa kirkkoa mielii hääkirkokseen saada, kannattaa olla nopea varauksen kanssa, sillä tämä niin kutsuttu Ruttopuiston kirkko taitaa olla pääkaupunkiseudun suosituimpien hääkirkkojen kärkikolmikossa.

Juhlatila M6 tarjoaa oivalliset puitteet myös erilaisille kokouksille ja muille yritystapahtumille. Laadukas tapahtumatekniikka sekä tilan yksityisyys luovat ainutlaatuiset puitteet erilaisille yritystapahtumille. Tilassa on ensimmäisen toimintavuotensa aikana järjestetty esimerkiksi erilaisia kokouksia, luentoja, aamiaistilaisuuksia, after work cocktail-tilaisuuksia, yrityksen synttäreitä, työhyvinvointitapahtumia ja tietysti pikkujouluja.

Juhlatila M6 Mannerheimintie 6A, 00100 Helsinki

Juhlatila M6 – Helsingin kattojen yllä

Hurma Tuotannon tiloja ja palveluita on helppoa ostaa: voit jättää perinteisen tarjouspyynnön, katsoa valmiita paketteja tai rakentaa oman kokonaisuuden verkkokaupassa. Juhlatila M6:en verkkokauppa löytyy osoitteesta: https://tilaacatering.fi/juhlatilam6/