wild west somsiteita

5 ideaa yritystapahtumiin – kesäpäivät ja kevään tapahtumat.

1) Pakohuonepeli ja Alvarin sauna Juhlatila Espoon Tallilla

Juhlatila Espoon Talli on tunnelmallinen vanhaan hevostalliin rakennettu juhlatila Espoon Suomenojalla, vain 20min. matka Hki keskustaan. Paikalle pääsee myös julkisella liikenteellä helposti.

Juhlatila Espoon Tallin tallivintille voidaan rakentaa hauska pakohuonepeli jossa joukkueet yrittävät erilaisia arvoituksia ratkaisemalla selvittää tiensä ulos tilasta annetussa ajassa.

Pelien jälkeen syödään juhlatilan puolella ja halukkaat voivat myös saunoa tallin pihalta löytyvässä ihastuttavassa Alvarin saunassa.

Alvarin sauna

Siirrettävä sauna Helsinki, Espoo, Vantaa.

Alvarin sauna on rekaiden päälle rakennettu liikuteltava puusauna.

Palanen ikiaikaista suomalaisuutta. Nauti puusaunan tunnelmasta missä vain.

Juhlia Tallilla voi jatkaa vaikka klo 02.00 saakka. Halukkaille myös Talli House band saatavilla.

2)  Geokätköilyä Helsingin keskustassa

Juhlatila M6 (Mannerheimintie 6A) toimii tapahtumapäivän tukikohtana. Hauska joukkuekilpailu, jossa joukkueet pyrkivät ratkaisemaan erilaisia tehtäviä älypuhelimien karttaohjelmia ja koordinaatteja apunaan käyttäen.

Tähän kaupunkisuunnistukseen voidaan lisätä hurjia action-rastejakin. Saatavana vaikkapa köysilaskeutuminen Kaapelitehtaan katolta, benji-hyppy tai palavana sillalta mereen hyppääminen.

geakätköilyä ja kaupunkisuunnistusta

kesäpäivän kaupunkisuunnistuksen aktiviteetteja

3) Villi Länsi teemajuhlat Juhlatila Espoon Tallilla

Villi länsi teema sopii Juhlatila Espoon Tallille paremmin kuin hyvin. Lisäämällä hieman lisää somisteita Talli muuttuu hetkessä kuin aidoksi lännenfilmin kuvauspaikaksi.

Wild west teemaan on helppo keksiä erilaisia kivoja aktiviteetteja. Rodeo, erilaiset ammuntapelit tai lassoaminen ovat mukavaa viihdettä tapahtuman lomassa. Hurman teemajuontajat toimivat tapahtuman seremoniamestareina ja vetävät aktiviteetit.

kärrynpyöriä teemajuhlien somisteena

villi länsi teemajuhlan somisteita

wild west teemajuhlat ja rodeo peli

rodeo villi länsi teemajuhlissa

hauska ampuma-aktiviteetti

ampumapeli wild west teemajuhliin

4) Kokkikoulu Helsingin keskustassa

Kokatkaa illallinen oikean huippukokin opastuksella. Tai kiinnostaisiko sushikurssi?  Illallisen jälkeen juhlia voi jatkaa vaikkapa M6 House bandin tahdittamana.

Kokkikoulu voidaan järjestää Juhlatila M6:lla Helsingin kattojen yllä.

5) Päivä musiikkistudiossa

Äänittäkää oma musiikkiesitys. Tämän voi tehdä vaikkapa lahjaksi eläkkeelle jäävälle työkaverille tai tiimille tsemppaukseksi. Kaikki halukkaat pääsevät soittamaan äänitteelle, osa voi sanoittaa tutun kappaleen sanat uudelleen ja kaikki halukkaat pääsevät tietysti myös laulamaan.

Tähän teemapäivään voidaan myös lisätä oman musiikkivideon valmistaminen. Tapahtuma voidaan järjestää Juhlatila Espoon Tallilla, Juhlatila M6:lla, asiakkaan omissa tiloissa, tai oikeastaan missä vain haluatte.