3 vaihtoehtoa – valitse yksi! Mikä on suosikki teemasi urbaaneihin häihin?

3 vaihtoehtoa - valitse yksi! Mikä on suosikki teemasi urbaaneihin häihin?

 

Juhlatila M6, Helsingin keskustassa on sijainniltaan enemmän kuin ihanteellinen urbaaneille häille. Mannerheimintiellä, kuudennessa kerroksessa Svenska Teaternia vastapäätä sijaitseva juhlatila on puitteiltaan yksinkertainen, joka tekee siitä erittäin helposti muunneltavan. Upeat näköalat Helsingin kattojen yllä sopivat teemaan kuin teemaan. Tässä esittelemme kolme hääteemaa, jotka ovat loistavia urbaaneihin häihin.

Näkymä ulos Juhlatila M6:lta

RUSTIIKKINEN   Vaikka ikkunoiden ulkopuolella siintää Helsingin ydinkeskusta, voi häät olla rustiikkisen maalaisromanttiset. Rustiikkinen tyyli on rento, romanttinen erittäin trendikäs. Tässä rustiikkinen kattaus on luotu juuttikankaalla, itse koristelluilla purkeilla, käyttämällä viinipulloja maljakkoina, yksinkertaisilla kukilla sekä hempeillä koristevaloilla.

 

Urbaanit häät Juhlatila M6:lla

Rustiikkinen pöytäkoristelu Juhlatil M6:lla.

KLASSINEN

Klassinen tyyli on ajaton ja sopii erinomaisesti urbaaniin juhlatilaan. Klassinen ei missään nimessä tarkoita tylsää, vaan hienostuneesti yksinkertaista. Tässä klassinen tyyli on toteutettu kuviollisella kaitaliinalla, yksinkertaisella, mutta näyttävällä kukka-asetelmalla ja pienillä koristevaloilla. Klassinen tyyli on helppo muuntaa oman näköiseksi.

Klassiset pöytäsomisteet Juhlatila M6:lla

Pöytäsomisteet Juhlatila M6:lla Helsingin kattojen yllä.

VÄRIKÄS

Hääteemaa valitessa saa hassutella! Häät ovat iloiset juhlat ja värikäs teema vain korostaa sitä. Väreillä on hauska leikitellä ja värikkään teeman hienous on, että voit käyttää juuri niitä värejä, joita itse rakastat. Tässä värikäs teema on pidetty yksinkertaisena lisäämällä vedensinistä yksityiskohtiin, kuten servietteihin ja pöytäkoristeeseen. Kukkien sijaan on käytetty paperikukkia ja valokuvaus rekvisiittaa.

Värikkäät pöytäsomisteet Juhlatila M6:lla. Hääjuhlat.

Värikkäät pöytäkoristeet häihin Juhlatila M6:lle